Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Alma Design premiaza creativitatea

Alma Design premiaza creativitatea

Email Imprimare

Brandul italian Alma Design ii invita pe pasionatii de fotografie la concurs! Cei interesati trebuie sa trimita o fotografie a unei piese de mobilier dintr-una din colectiile Alma Design, surprinsa intr-un showroom, intr-un alt spatiu public sau intr-o interpretare artistica, insotita de un scurt eseu, pe adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , intr-un mesaj in care se vor mentiona numele, prenumele, numarul de telefon si titlul lucrarii. Intrarea in competitie la ofera participantilor sansa de a beneficia de o reducere speciala la prima comanda de mobilier Alma Design.

Cele mai bune fotografii vor fi publicate pe site-ul oficial www.alma-design.it si ar putea fi folosite in scopuri promotionale. Competitia ramane deschisa pana in luna septembrie.
Cu o experienta de patru decenii in industria mobilierului, brandul Alma Design promoveaza stilul Made in Italy prin calitatea deosebita a produselor si prin investitia in cercetare. La Alma Design, eleganta care nu se demodeaza niciodata se imbina cu originalitatea si inovatia, datorita colaborarii cu o echipa de designeri de renume care isi propune sa creeze obiecte simple, functionale si cu un aspect estetic placut.
In pas cu ultimele tendinte de pe piata de profil si adaptandu-se la solicitarile mereu noi ale clientilor, proiectele Alma Design integreaza solutii moderne de protectie a mediului inconjurator. Prin utilizarea celor mai performante procese de productie in realizarea de piese de mobilier la cele mai inalte standarde, Alma Design a obtinut certificarea ISO 9001:2008.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy