Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Birouri de o eleganta arhitecturala

Birouri de o eleganta arhitecturala

Email Imprimare

Piesele de mobilier Actiu pentru birou si spatii publice sunt printre cele mai eficiente si mai confortabile de pe piata. Este rezultatul firesc al colaborarii cu cei mai buni profesionisti si al investitiilor constante pe care compania din Alicante le face in cercetare si dezvoltare. Colectia de mobilier Arkitek, de la Actiu, este expresia unei viziuni arhitecturale asupra amenajarii spatiilor moderne de birou. Prin aceasta linie, prestigiosul brand spaniol mai face un pas catre indeplinirea obiectivului sau de a oferi clientilor piese de mobilier originale, ce se disting prin designul avangardist si materialele de inalta calitate. Arkitek este o colectie exclusivista, ideala pentru birourile individuale si pentru cele directoriale, al carei punct de rezistenta il reprezinta structura robusta ce sustine suprafata de lucru din sticla, din melamina sau laminata, care lasa impresia ca ar fi suspendata in aer.

Structura, realizata integral din aluminiu, este rezultatul unei vaste cercetari in domeniul ingineriei, care a permis echipei de design Actiu sa conceapa birouri elegante care se preteaza, totodata, la multiple configuratii. Cu Arkitek se pot amenaja grupuri operative de cate doua sau cate patru compartimente, care includ si un sistem sofisticat de gestionare a cablurilor. Birourile duble si birourile modulare a catre patru compartimente sunt prevazute, pe mijloc, cu o bara din aluminiu menita sa separe spatiile de lucru si pe care se pot fixa elemente suplimentare de tipul panouri despartitoare sau diverse dispozitive de iluminat. Birourile destinate spatiilor de receptie dispun, sub blat, de asa-numitul modesty panel, un panou protector din sticla de culoare neagra, lemn wenge sau aluminiu eloxat.
Latura exclusivista a colectiei Arkitek este elocventa in cazul birourilor individuale si al celor directoriale. Structura cromata si sticla de culoare neagra reprezinta o combinatie sobra si rafinata de o calitate ireprosabila, gandita pentru a sublinia autoritatea managerilor si pentru a intari imaginea companiei.
Colectia Arkitek include, de asemenea, solutii pentru salile de sedinte, reunite in programul Circular Base. Este vorba despre mese de diferite forme, cu blat din sticla pe un suport cu baza circulara din aluminiu extrudat. Piesele de mobilier din colectia Arkitek sunt completate perfect de unitatile de depozitare Block: dulapioare fixe sau mobile si module auxiliare alipite suprafetei de lucru, de dimensiuni variabile.
Dezvoltarea de noi materiale si investitiile majore in tehnologia de ultima generatie permit reputatului brand spaniol Actiu sa realizeze programe de optimizare a spatiului de lucru prin imbinarea designului si a functionalitatii. Datorita unei stranse colaborari cu arhitecti renumiti si cu alti profesionisti din domeniu, Actiu reuseste sa ofere clientilor sai piese de mobilier ergonomice si cu un design placut, adaptate la noua viziune asupra activitatii la birou si asupra spatiului de lucru. Prin produsele sale, Actiu tinde permanent catre integrarea tehnologiei in viata de zi cu zi, eforturile companiei fiind orientate catre gasirea de solutii eficiente, prin studierea prezentului si anticiparea viitorului. In Romania, mobilierul Actiu este importat de compania noastra, Hansen Office Design.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy