Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Inovatie si respect pentru sanatate

Inovatie si respect pentru sanatate

Email Imprimare

Teknion este un brand care se adapteaza permanent la schimbarile din jur, le exploateaza posibilitatile si cultiva inovatia. Din aceasta abordare bazata pe un profund spirit de observatie iau nastere piese de mobilier cu design impecabil si caracteristici ergonomice revolutionare. Un exemplu elocvent in acest sens il reprezinta si colectia de scaune de birou T3, disponibila in Romania prin compania noastra, Hansen Office Design.

Fabricate din materiale reciclabile in proportie de 72,3%, scaunele T3 sunt o alegere confortabila si de inalta calitate pentru persoanele care lucreaza la birou ore in sir. In pozitie inclinata, mecanismul brevetat Synchro-Tilt, care presupune reglarea sincronizata a spatarului si a sezutului, permite utilizatorului sa ramana cu picioarele pe sol, ceea ce inseamna un plus de confort, mai putina oboseala si, deloc de neglijat, o imbunatatire considerabila a circulatiei sangvine.
Spatarul se ajusteaza in inaltime pentru a garanta suportul lombar optim, in timp ce bratele se regleaza atat in inaltime, cat si ca deschidere, adaptandu-se astfel la conformatia corporala a utilizatorului si la diversele pozitii de la masa de lucru. Disponibil in trei versiuni (capitonat, din tesatura impletita si din material plastic gofrat), spatarul poate fi fixat in pozitie dreapta si in alte patru pozitii. Poate fi reglat, de asemenea, pentru a se misca liber, in functie de pozitia adoptata de utilizator. Datorita marginilor rotunjite, sezutul previne presiunea exercitata, in mod obisnuit, la nivelul genunchilor si al coapselor. Scaunele T3 de la Teknion respecta riguroasele norme Greenguard privind calitatea aerului.
Procesele de conceptie, fabricare si comercializare a pieselor de mobilier Teknion au ca fundament principiile si practicile asociate sustenabilitatii. Folosite separat sau impreuna, produsele Teknion multiplica aproape la infinit posibilitatile de configurare. Avand convingerea ca transformarile importante incep cu schimbari mici, reputatul brand ofera clientilor sai piese de mobilier care creeaza o punte de legatura intre om, tehnologie si mediul de lucru.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy