Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Lithos, ingemanare perfecta intre design si functionalitate

Lithos, ingemanare perfecta intre design si functionalitate

Email Imprimare

Fidel devizei Enjoy your work! si misiunii de a crea spatii de lucru pe cat de frumoase, pe atat de confortabile si de ergonomice, brandul italian Della Rovere a lansat, in aceasta vara, o noua colectie de mobilier directorial, Lithos, purtand semnatura designerului Paolo Pampanoni. Cand vine vorba de eleganta si sobrietate, Della Rovere nu se dezminte: Lithos este o linie de birouri robuste, rafinate si, totodata, versatile, ingemanare armonioasa de functionalitate si design, conceputa pentru a raspunde asteptarilor celor mai exigenti clienti.

Colectia se declina in trei culori de baza (stejar inchis, nuc si alb striat), pornind de la care se pot realiza diverse combinatii. Birourile, bibliotecile si unitatile de depozitare sunt disponibile pe diferite dimensiuni, suprafata meselor de lucru putand fi extinsa. Pe langa detaliile remarcabile de ordin estetic si functional, echipa Della Rovere a acordat o atentie deosebita pretului colectiei, foarte competitiv.
Arhitectul si designerul Paolo Pampanoni a mai realizat pentru Della Rovere liniile eKompi, Tempo, Be,  Divani H2O si Zip. Creatiile sale pleaca de la principiul performantei, potrivit caruia orice produs sau spatiu trebuie sa tinda catre performanta la nivel functional, tehnic si economic. Paolo Pampanoni isi desfasoara activitatea la Umbria, unde, in anul 2000, a pus bazele unui atelier specializat in design si arhitectura spatiilor de lucru. Experienta in calitate de consilier de productie l-a ajutat sa elaboreze o metoda de conceptie originala, care isi gaseste aplicarea in birouri si alte spatii operationale. In 2003, in colaborare cu Carlo Scopetti, Paolo Pampanoni s-a lansat in designul industrial, realizand, printre altele, sisteme complexe de mobilier. In prezent, pe langa designul industrial, atelierul lui Paolo Pampanoni se ocupa de directia artistica a mai multor companii italiene si de amenajarea spatiilor de birouri din diverse corporatii si mari magazine.
Prezent in peste 100 de tari din lumea intreaga, brandul Della Rovere este un exponent de top al elegantei si al bunului gust atat de caracteristice pentru mobilierul italian. Mobilierul Della Rovere este importat in Romania de compania noastra, Hansen Office Design.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy