Miercuri, 4 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Solutii de mobilier Ofifran pentru birouri de prestigiu

Solutii de mobilier Ofifran pentru birouri de prestigiu

Email Imprimare

Mobilierul Ofifran este conceput pentru ca biroul sa dobandeasca o magie aparte. Simplitatea, confortul si stilul modern, ancorat mai mult in viitor decat in prezent, insufla liniste, concentrare si dinamism, adica exact premisele pentru creativitate, productivitate si succes. Noile colectii de mobilier directorial Ofifran reflecta ultimele tendinte in materie de finisari si se caracterizeaza prin pasiunea pentru detalii si cel mai inalt nivel de calitate in termeni de design si ergonomie.
Colectia Concepto, cu un design elegant, minimalist, semnat Estelles Design, se distinge prin simplitatea formelor si calitatea deosebita a materialelor utilizate. Personale si cu personalitate, asa s-ar putea descrie birourile directoriale din linia Serena, realizate din lemn natural, disponibile in opt variante de finisari diferite. Liniile drepte ale blaturilor se imbina armonios cu picioarele rotunjite, conferind colectiei o eleganta aparte. Designul de avangarda, conceptul si formele noi sunt atributele colectiei Prima Sinfonia, semnata Dorigo Design. Din placerea de a realiza combinatia perfecta de materiale si tehnologie de ultima generatie a luat nastere o linie moderna, remarcabila prin nu mai putin de 40 de piese elegante, cu un puternic impact vizual. Liniile epurate confera liniei directoriale Belesa forta si dinamism. Personalizabila datorita gamei vaste de finisari, Belesa raspunde atat exigentelor din partea adeptilor stilului clasic, cat si clientilor care doresc solutii de mobilier mai moderne. Ideala pentru a crea o ambianta de lucru confortabila, colectia Numen, design Dorigo Design, se remarca prin formele rotunjite si paleta cromatica vasta. Pe langa birouri, linia Numen contine piese auxiliare: fotolii, masute de cafea si mese de sedinta modulare.
Pentru cei profund ancorati in traditie, Ofifran propune doua colectii clasice, exclusiviste, Art&Moble si Art&Luxe, ambele purtand semnatura MartFran. Cele doua linii de mobilier deschid o noua perspectiva asupra spatiului de birou privat, din punct de vedere al conceptiei, functionalitatii, sobrietatii si rafinamentului. Accentul cade pe calitate si pe atentia pentru cele mai mici detalii.
Marea noutate din portofoliul de mobilier directorial Ofifran o reprezinta colectia de fotolii si canapele Ray of Light, cu design semnat Dorigo Design. Asemenea celorlalte colectii Ofifran, Ray of Light este o linie versatila, disponibila intr-o gama larga de finisari.
Infiintata in 1990 de catre Juan Franco Ruiz, compania spaniola Ofifran a cucerit o lume intreaga cu designul si calitatea exceptionale ale mobilierului ce acopera segmentul high end. Mobila Ofifran este prezenta in cladiri oficiale, precum sediile Organizatiei Natiunilor Unite sau birouri prezidentiale. In Romania, mobilierul Ofifran este disponibil prin compania noastra, Hansen Office Design.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy