Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Ergonomie si confort in aeroporturi

Ergonomie si confort in aeroporturi

Email Imprimare

Vacanta sau, dupa caz, concediul reprezinta, pentru cei mai norocosi dintre noi, un timp al relaxarii, al evadarii in spatii culturale mai apropiate sau, de ce nu?, mai exotice. Intr-un cuvant, e un timp al calatoriilor. Cei care traverseaza continente stiu ce inseamna orele de asteptare in aeroport si cat de mult conteaza ca aceasta asteptare sa fie cat mai confortabila, inclusiv la capitolul stat pe scaun. Actiu, reputatul brand spaniol de mobilier prezent in peste 60 de tari din lumea intreaga, are, in vastul sau portofoliu, doua solutii inteligente, sustenabile si ergonomice, de amenajare a salilor de asteptare din aeroporturi: colectiile Avant si Passport.

Avant este un sistem de mobilier destinat spatiilor publice, care se remarca prin designul elegant si ergonomic, in acord cu principalele cerinte de confort din partea oricarui utilizator. Conceput pentru Actiu de catre echipa Alegreindustrial, in conformitate cu standardele designului ecologic, sistemul Avant este realizat din materiale moderne, fiind, totodata, rezultatul unui proces de fabricare de ultima generatie. Spatarul si sezutul sunt independente unul de celalalt. Spatarul urmeaza conformatia coloanei vertebrale, oferind utilizatorului suportul lombar de care are nevoie in orice moment. Asamblarea armonioasa si posibilitatea de reglare a elementelor componente fac din Avant un sistem echilibrat, sigur si rezistent. Un avantaj al liniei este gradul mare de flexibilitate, Avant pretandu-se la configuratii dintre cele mai diverse, specifice spatiilor de asteptare: banci cu trei pana la sapte locuri (cu posibilitate de extindere pentru proiectele la comanda), cu sau fara brate si suport pentru scris. Imbinarile diferitelor elemente sunt bine camuflate, pastrandu-se astfel puritatea designului original. Ca finisari, sunt disponibile versiunile din lemn natur, otel sau poliuretan.
La randul ei, linia Passport, colectie cu un nume predestinat, semnata Javier Cunado, se distinge prin posibilitatea de a inlocui fiecare piesa in parte pentru a creste durata de viata a intregului sistem. Prin forma lor ergonomica, spatarul si sezutul se adapteaza la conformatia corporala, asigurand astfel o pozitie confortabila pentru fiecare utilizator, inclusiv pentru persoanele cu dizabilitati. Cu ajutorul sistemului Passport se pot crea configuratii individuale, cu module simple, sau configuratii duble, cu module unite spate in spate. Toate elementele componente se pot monta si demonta usor, datorita solutiilor integrate. Materialele folosite (otel perforat, poliuretan, placaj) alcatuiesc o gama de finisari potrivite pentru aproape orice spatiu.
La ora actuala, piesele de mobilier Actiu pentru birou si spatii publice, importate in Romania de compania noastra, Hansen Office Design, sunt printre cele mai eficiente si mai confortabile de pe piata, iar acesta este rezultatul firesc al colaborarii cu cei mai buni profesionisti si al investitiilor constante pe care compania din Alicante a inteles sa le faca in cercetare si dezvoltare. Prin produsele sale, Actiu tinde in permanenta catre o integrare optima a tehnologiei in viata de zi cu zi. In acest sens, eforturile companiei spaniole sunt orientate catre gasirea de solutii eficiente, prin studierea prezentului si anticiparea viitorului. De-a lungul anilor, nenumarate companii de prestigiu, institutii culturale si de invatamant, banci si chiar aeroporturi au ales solutiile de mobilier Actiu. Aeroportul londonez Heathrow, aeroportul de la Abu Dhabi, cel de la Valencia sau cel de la Cairo sunt doar cateva dintre cele mai recente proiecte Actiu de amenajare a spatiilor de asteptare si nu numai din aeroporturi. Aeroportul din Alicante, situat printre primele 50 de aeroporturi din Europa si in primele 5 aeroporturi din Spania din punct de vedere al traficului aerian, a adoptat si el, in amenajarea noului sau terminal, viziunea brandului iberic Actiu, care a demonstrat ca sustenabilitatea este posibila si profitabila, ajungand la un echilibru perfect intre performanta industriala si respectul pentru mediul inconjurator.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy