Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :


Blog Hofigal

Frumoase de sarbatori, cu produse de ingrijire preparate acasa

Email Imprimare

Marti dupa-amiaza, la Drogheria cu produse naturale Sanatatea a avut loc o noua intalnire din seria Martea Sanatatii, ale carei gazde au fost doamna doctor in stiinte farmaceutice Anca Daniela Raiciu, Director de Marketing Hofigal, si doamna Liliana Simion, farmacist-sef. Dat fiind ca intalnirea a avut loc la numai cateva zile dupa 1 decembrie, Martea Sanatatii din luna lui Undrea a fost dedicata Zilei Nationale a Romaniei. O alegere care a venit firesc din partea unui brand romanesc cu traditie, precum Hofigal, care valorifica la maximum potentialul curativ al plantelor de pe teritoriul stravechii Dacii, ducand faima fitoterapiei romanesti pe cele mai indepartate meridiane.

Sanatate si echilibru

Email Imprimare

La traditionala noastra intalnire de marti, am discutat cu doamna psiholog Camelia Anca Baciu despre ispitele care nu ne dau pace in aceasta epoca a consumismului fara margini. Vineri - 23 noiembrie - este ziua marilor reduceri, este bine sa beneficiem de reducerile care ne vor fi oferite de magazine pentru a ne achizitiona lucrurile utile la care tanjeam demult, insa fara a ne cumpara o multime de lucruri de care nu avem nevoie, doar pentru ca sunt la reduceri, iar apoi sa ne plangem ca nu ne-am dat seama cum ne-am cheltuit toti banii... Intalnirea noastra cool, dacic cool, de marti am dedicat-o asadar echilibrului, pe care uneori ne este atat de greu sa-l pastram, dar si sanatatii. Pentru ca si sufletul trebuie sa ne fie sanatos, si inima trebuie sa ne fie impacata, nu numai trupul plin de elan... Iar Hofigal este unul dintre putinele branduri care stiu acest lucru si ne incurajeaza pe calea echilibrului si a sanatatii.

Ingrijirea mainilor in sezonul rece

Email Imprimare

La Drogheria cu produse naturale Sanatatea, zilele trecute a avut loc o noua intalnire din seria Martea Sanatatii. Din partea companiei noastre, Hofigal, la eveniment au participat doamna doctor in stiinte farmaceutice Anca Daniela Raiciu, Director de Marketing Hofigal, si doamna Liliana Simion, farmacist-sef. Intalnirea a fost dedicata unei probleme care le vizeaza mai ales pe doamne in aceasta perioada a anului: ingrijirea mainilor in sezonul rece.

Pentru ochi frumosi!

Email Imprimare

Marti dupa-amiaza, la Drogheria cu produse naturale Sanatatea a avut loc o noua intalnire din seria Martea Sanatatii. Ca de obicei, gazdele evenimentului au fost doamna Dr. Anca Daniela Raiciu, Director de Marketing Hofigal, si doamna Liliana Simion, farmacist-sef. A fost o intalnire dedicata exclusiv frumusetii ochilor. Nu intamplator, despre ochi se spune ca sunt oglinda sufletului. In ei ni se citesc imediat trairile, emotiile, sentimentele, dar si oboseala cauzata de stres, boala sau nopti nedormite... In plus, pielea din jurul ochilor este prima pe care se citesc semnele trecerii timpului.

A venit toamna... E timpul sa ne intarim imunitatea!

Email Imprimare

Schimbarile bruste de temperatura din ultima perioada ne predispun la tot felul de afectiuni de sezon. Pentru a le preveni, se impune sa ne intarim sistemul imunitar. Despre cum ne putem creste imunitatea pe timpul toamnei am discutat marti dupa-amiaza, la o noua intalnire din seria Martea Sanatatii, la Drogheria cu produse naturale Sanatatea. Gazdele evenimentului au fost doamna Dr. Anca Daniela Raiciu, Director de Marketing Hofigal, si doamna Liliana Simion, farmacist-sef.

<< Inceput < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...22 Inainte > Sfarsit >>