Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Sanatatea, o valoare nationala


Sanatatea, o valoare nationala

Email Imprimare

Sanatatea reprezinta, fara indoiala, una dintre principalele valori, atat la nivel individual, cat si national. De mii de ani, de pe vremea dacilor, stramosii nostri au stiut sa-si caute leacurile atat in flora extrem de bogata a zonei carpato-danubiene, cat si in credinta si cumpatarea lor. Abandonarea traditiilor, stresul si poluarea, escaladarea consumului de chimicale au dus in ultimele decenii si la noi la o degradare continua a starii de sanatate. Calitatea vietii depinde in mod esential de starea de sanatate, iar aceasta depinde in primul rand de regimul nostru de viata.
Hofigal s-a nascut in 1990 din entuziasmul si pasiunea unui om dedicat trup si suflet acestei cauze, tocmai din dorinta de a contribui intr-un mod cat mai eficient la apararea acestei valori de pret. Alaturi de cercetare si de implementarea celor mai noi tehnologii, Hofigal s-a implicat permanent intr-o sustinuta activitate de informare si de educare, atat in scoli, cat si in mediul medical si al publicului larg. In virtutea acestei adevarate misiuni de credinta, Hofigal s-a hotarat sa deschida si acest blog, ca un mijloc in plus de a comunica cu o comunitate atat de interesata si de dinamica precum apare cea a cititorilor Dacic Cool. Speram sa reusim sa stabilim un dialog cat mai viu, prin care sa putem afla parerile si sugestiile dumneavoastra si, in acelasi timp, sa va putem pune la dispozitie un maxim de informatii si cunostinte necesare pentru asigurarea unei vieti cu adevarat sanatoase.
Faptul ca Hofigal reprezinta astazi o reusita de exceptie, apreciata si premiata de cele mai inalte foruri internationale, se datoreaza in primul rand omului de stiinta, inginerul chimist Stefan Manea, care, plin de energie, de initiativa si de buna credinta si-a dedicat intreaga energie infiintarii si dezvoltarii unui brand apreciat si premiat in intreaga lume. S.C. Hofigal Export-Import S.A. reprezinta o firma cu capital integral romanesc si unic actionar care, pornind in 1990, cu doar 5 angajati si un portofoliu format din doar trei produse, are astazi peste 400 de angajati si se poate lauda cu aproape 500 de produse de exceptie a caror calitate a fost confirmata in centre de specialitate din S.U.A., Canada si Anglia, multe dintre ele depasind de departe produse similare din Franta, Italia sau Elvetia. Noile tehnologii si produse au fost constituite in cereri de brevet de inventie la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, astfel incat astazi in portofoliul societatii exista deja peste 110 brevete de inventie si cereri de inventie. In acelasi timp, in domeniul proprietatii industriale s-au creat si s-au inregistrat pana in prezent peste 74 de marci si cereri de marca si alte 71 de desene industriale. Astfel, incet, dar sigur, Hofigal a devenit un adevarat brand, cunoscut si recunoscut atat de catre publicul larg, cat si de catre specialisti. Datorita calitatii si eficacitatii produselor, Hofigal este apreciat si respectat, numarul clientilor fideli crescand rapid de la an la an, astazi Hofigal fiind deja unul dintre cele mai faimoase nume de marca pentru produsele homeopate, gemoderivate si fitoterapice galenice din Romania. Astazi, Hofigal produce si comercializeaza o gama larga de produse din plante medicinale si aromatice, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice si substante farmaceutice active, sub forma de: comprimate obisnuite, comprimate acoperite, capsule cu continut solid, capsule cu continut lichid, solutii de uz intern si extern, creme, geluri etc.
Printre premierele inregistrate pe plan mondial cu care Hofigal se mandreste pe buna dreptate se numara si obtinerea celei mai mari concentratii de beta-caroten in ulei de catina, de proteina in spirulina, coenzima Q10 in ulei de catina, tehnologia de obtinere a MagAnghinarului cu concentratii in cinarina de peste 4,5% fata de 1,25%, cat este obtinut pe plan mondial, dar si obtinerea concentratiei de antaciani de 1,8% in extractul de afine. Demna de atentie este si tehnologia proprie de extractie pulsatorie a uleiurilor volatile cu un randament de 85%, care o plaseaza la nivel de varf pe plan mondial. Tot o premiera o reprezinta si ambalarea in monodoze, care a permis realizarea de produse cosmetice fara conservanti. Toate reprezinta rezultate ale propriilor colective de cercetare transpuse in productie, astfel incat de ele se pot bucura astazi toti consumatorii. Astfel, nu mai mira pe nimeni dintre cei care cunosc istoria de exceptie a acestui prestigios brand 100% romanesc faptul ca produsele Hofigal au obtinut la concursurile si targurile internationale peste 80 de medalii, dintre care 45 de aur. Dar Hofigal este si prima organizatie romaneasca premiata cu aur si de catre Comisia de Calitate Europeana, cu sediul la Oxford, in Marea Britanie.
Hofigal are propriul colectiv de cercetatori format din doctori in stiinte, farmacisti, ingineri chimisti, medici, biologi, microbiologi, biochimisti, chimisti si agronomi, condus de domnul inginer chimist Stefan Manea, directorul general si fondatorul companiei, si colaboreaza cu cele mai importante institutii de invatamant superior si Institute Nationale de Cercetare din Romania. Astfel, dupa cum apreciaza majoritatea jucatorilor din piata, Hofigal este fara indoiala cea mai importanta firma producatoare de medicamente si cosmetice pe baza de plante din Romania. Pentru a putea garanta o eficienta maxima a fiecarui produs in parte, Hofigal se numara printre putinele firme care urmaresc in permanenta calitatea produselor prin analize amanuntite. Pentru a putea avea un control direct si a putea oferi cea mai buna calitate, peste 85% din materiile prime active de origine vegetala sunt asigurate direct din culturile proprii realizate in conditii strict ecologice.
Intregul proces, de la realizarea culturilor si pana la ambalarea produsului final, este supus unui control strict, fiind controlate toate materiile prime, precum si produsul finit, fiind realizate in acelasi timp si toate analizele interfazice pe parametri critici. Intreaga companie beneficiaza de un management integrat-calitate, mediu, siguranta alimentului, sanatatea si siguranta ocupationala, recertificat conform ultimelor standarde in vigoare cu companii de renume international, Agentia Nationala a Medicamentului si TUV Thuringen din Germania, deoarece Managementul Integrat este fundamentul strategic pe care se bazeaza conducerea organizatiei. Toate liniile de fabricatie indeplinesc cerintele G.M.P (Good Manufacturing Practice, Buna practica de fabricatie) si laboratoarele de control al calitatii fizico-chimice si microbiologice indeplinesc cerintele prevazute in Farmacopeea Europeana si alte farmacopei de circulatie internationala.
Hofigal ofera produse de calitate, cu adevarat eficiente, si, alaturi de ele, cunostinte reale, corecte si folositoare. In acest sens, un efort important vizeaza schimbarea mentalitatii generale, atat a populatiei, cat si a corpului medical, cu privire la fitoterapie. Informarea si interactia permanenta cu medicii si cu ceilalti specialisti din domeniu, precum si cu publicul larg reprezinta o preocupare permanenta a membrilor acestui colectiv a caror intreaga activitate se bazeaza pe pasiune, incredere si daruire, pe convingerea ca impreuna putem construi o lume mai frumoasa si mai sanatoasa. Hofigal nu a vandut niciodata iluzii, ci s-a straduit sa contribuie la cresterea calitatii vietii inclusiv prin propriul lant de farmacii si prin Centrul de Terapie Naturala Alexandra, de la Breaza, si prin Centrul medical Hofimed, din Bucuresti. Astfel, Hofigal ofera posibilitatea refacerii si autovindecarii organismului prin metode moderne de diagnostic si tratament care vizeaza specificul fiecarui om bolnav in parte si nu boala in general.
In acesti 20 de ani de cand a fost infiintat, Hofigal s-a straduit si a reusit sa contribuie in mod esential la recunoasterea valorilor romanesti in strainatate, la educatia noastra pentru a fi capabili sa luptam mai eficient pentru propria noastra sanatate si ne-a dat mijloace eficiente pentru a putea reusi cu adevarat in acest demers. Speram ca acest blog dedicat in mod special cititorilor Dacic Cool sa reprezinte un nou pas spre intelegerea importantei fitoterapiei si spre crearea deprinderilor necesare unei vieti cu adevarat sanatoase, care sa ne asigure reala bucurie de viata pana la varste cat mai inaintate.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy