Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal La Wellness Show, s-a dat startul la relaxare


La Wellness Show, s-a dat startul la relaxare

Email Imprimare

La Hofigal, ne place sa fim aproape de oameni, sa raspundem, pe cat posibil, la problemele lor de sanatate si sa le dam o sansa in plus de a descoperi produsele noastre. Wellness Show 2010, cel mai important eveniment al anului consacrat energiei si armoniei fizice si psihice, este prilejul ideal in acest sens. De aceea va asteptam cu drag la standul nostru din cadrul acestui eveniment organizat la Romexpo, intre 23 si 26 septembrie.

Daca sunteti o persoana activa, preocupata de sanatatea si armonia corpului dumneavoastra si orientata catre activitatile sportive, atunci nu trebuie sa ratati Wellness Show 2010. Noutatile in materie de fitness si modelare corporala, frumusete si, bineinteles, sanatate, toate va asteapta la Romexpo, intre 23 si 26 septembrie, la Wellness Show 2010.
In cele trei zile cat este deschis publicului, Wellness Show reuneste principalii producatori, importatori si distribuitori internationali de echipamente si produse in materie de fitness, spa, wellness, frumusete si ingrijire corporala. Cei care vor trece pragul targului de la Romexpo vor avea ocazia sa participe la demonstratii si concursuri de fitness sau tombole cu premii tentante, dar si la diagnosticari si consultatii oferite de specialisti.
In cadrul targului, vizitatorii se pot relaxa la o sedinta de spa si admira, totodata, cele mai noi modele de cazi si spatii pentru diverse tratamente. Printre evenimentele inscrise pe agenda Wellness Show 2010 se regaseste Conventia de aerobic FIT4U, dedicata tuturor celor doritori de antrenamente profesioniste de fitness, indrumate de traineri specializati din tara si din strainatate. Nu au fost uitati nici pasionatii de cycling: timp de doua zile, puteti lua parte la orele de cycling, iar 100 de biciclete medicale si doi traineri stau la dispozitia publicului interesat.
Vizitatorii care se opresc la standul Hofigal au posibilitatea sa testeze produsele din diversele game ale brandului, si sa beneficieze de sfatul unui specialist in fitoterapie, gata sa raspunda solicitarilor dumneavoastra. Vineri, cei care au vizitat targul au putut participa la seminarul Sanatatea ta, natura, miscare si frumusete alaturi de produse naturale, sustinut de doamna Anca Daniela Raiciu, vicepresedinte al Asociatiei Cosmetologilor din Romania si Director de Marketing Hofigal.
Accesul vizitatorilor la Wellness Show se face prin poarta B (Bulevardul Expozitiei). Pretul unui bilet este de 5 lei. Programul de vizitare: 23-24 septembrie intre orele 10.00 si 18.00, 25 septembrie intre orele 10.00 si 19.00, 26 septembrie intre orele 10.00 si 17.00.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy