Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Un nou produs Hofigal: Omega 3 & Omega 6 vegetal


Un nou produs Hofigal: Omega 3 & Omega 6 vegetal

Email Imprimare

Daca sursele clasice de acizi grasi esentiali se bazau, in general, pe uleiul de peste, Hofigal ne ofera acum un excelent produs vegetal intr-un raport optim de 1:3 intre acizii grasi Omega 3 si acizii grasi Omega 6, realizat din uleiurile vegetale obtinute prin presare la rece din semintele de in, canepa si negrilica, ce prezinta avantaje evidente fata de alte produse.

Acizii grasi Omega 3 si Omega 6 reprezinta lipide esentiale, indispensabile sanatatii noastre, prezente din abundenta in creier si in membranele celulare si neuronale, dar care nu pot fi sintetizate de organismul nostru, fiind obtinute exclusiv prin aport alimentar.
Produsul sustine dezvoltarea creierului, stimuleaza activitatea functionala a sistemului nervos, contribuie la imbunatatirea si intretinerea memoriei la toate varstele, asigura imbunatatirea functiilor cognitive, marind coeficientul de inteligenta si restabilind echilibrul emotional, fiind benefic atat copiilor, inclusiv in perioada prenatala, cat si adultilor si varstnicilor. Produsul reduce riscul aparitiei bolii Alzheimer. Este recomandat  pentru imbunatatirea capacitatii de concentrare, invatare si memorare si, in general, in cazul unor activitati intelectuale intense. Este o arma utila impotriva stresului si a consecintelor acestuia, contribuie la redobandirea bunei dispozitii, a senzatiei de bine, inhiband reactiile violente, combatand depresiile si fiind eficace inclusiv in cazul depresiilor majore unipolare, al sindromului maniaco-depresiv, al depresiei post-partum, in cazul tulburarilor psihice la copii cu deficit de atentie, ADD, sau cu deficit de atentie si hiperactivitate, ADHD. Efecte benefice se inregistreaza, in general, in cazul perturbarilor comportamentale si in cazul dezvoltarii mentale si psihomotorii intarziate.
Inca din perioada prenatala si pana in primii ani de viata, copiii au o imperioasa nevoie de acizi grasi Omega 3 si Omega 6, atat din punct de vedere al dezvoltarii creierului, cat si a retinei si si a functiei vizuale. Deficitul de Omega 3 este extrem de periculos in special in perioada sarcinii si in perioada de alaptare. Produsul actioneaza in acelasi timp asupra colesterolului, normalizandu-i valoarea si reechilibrand raportul dintre colesterolul rau, LDL, si cel bun, HDL, si scazand riscul dezvoltarii aterosclerozei. De asemenea, reduce trigliceridele din sange, normalizeaza tensiunea arteriala, poseda proprietati antitrombotice, reducand astfel riscul de formare a cheagurilor de sange in arterele coronariene, descreste tendinta de coagulare a sangelui si imbunatateste circulatia sanguina, fiind recomandat in cazul tulburarilor functionale cardiovasculare. Produsul este deosebit de util in cazul proceselor inflamatorii, diminuand activitatea inflamatorie a unor  enzime, precum ciclooxigenaza, cytokine si prostoglandine si in special in cazul tulburarilor inflamatorii ale mucoasei intestinale si ale pielii. In plus, hraneste si regenereaza stratul subdermic, obtinandu-se o piele sanatoasa si catifelata. Produsul asigura in acelasi timp regenerarea tesutului si reepitelizarea mucoaselor. Proprietatile imunostimulatoare de exceptie il recomanda inclusiv persoanelor aflate sub tratament oncologic. Noul produs Hofigal ofera un avantaj deosebit si pentru persoanele cu diabet zaharat, datorita actiunii de imbunatatire a asimilarii insulinei in tesuturile organismului.
Datorita tuturor acestor actiuni esentiale pentru sanatatea noastra, se recomanda realizarea a trei cure cu Omega 3 & Omega 6 de 60 de zile pe an, in afara cazurilor in care afectiunile prezente nu necesita o administrare continua. Evident, administrarea produsului nu ne scuteste de grija asigurarii unei diete variate si  echilibrate.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy