Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Un titlu de doctor binemeritat


Un titlu de doctor binemeritat

Email Imprimare

Astazi, colega noastra, inginer chimist Anca Daniela Raiciu, si-a sustinut lucrarea de doctorat in cadrul Facultatii de Farmacie a Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti. Fiind un cercetator valoros, coautor a opt brevete de inventie recunoscute pe plan international, Anca Daniela Raiciu a realizat o teza de exceptie - Cercetari biochimice privind elaborarea unor noi produse farmaceutice si cosmetice pe baza de gemoderivate, sub indrumarea coordonatorului stiintific al lucrarii,  prof. dr. Denisa Elisabeta Mihele. In urma sustinerii tezei, Anca Daniela Raiciu a primit titlul de doctor Magna Cum Laude din partea membrilor comisiei.

Printre temele care au fost abordate si cercetate timp de sase ani pentru lucrarea de doctorat s-au inscris si stabilirea calitatii materiei prime vegetale si determinarea identitatii prin examen macroscopic, microscopic, microchimic şi calitativ, precum si obtinerea unor preparate farmaceutice pe baza de gemoderivate. De asemenea, s-a cercetat activitatea antimicrobiana a gemoderivatelor luate in studiu, determinarea activitatii antioxidante a gemoderivatelor, precum si obtinerea gemoderivatelor din produsele vegetale.
Produsele luate in considerare pentru lucrarea de doctorat a doamnei Anca Daniela Raiciu au fost foarte apreciate, primind medalii de aur si diplome de excelenta la targuri de inventie internationale si fac parte in prezent din gama de produse naturiste a companiei Hofigal, ca marci inregistrate. In plus, doamna Anca Daniela Raiciu a mai realizat o serie de produse care urmeaza a fi produse si comercializate de compania Hofigal, imbinand astfel aspectele teoretice cu aspectele practice, cercetarea de varf cu o buna cunoastere a pietei produselor farmaceutice si a productiei acestora.
Ing. chim. Anca Daniela Raiciu a fost sustinuta la prezentarea lucrarii de doctorat de parinti, prieteni, fosti profesori si colegi din perioada facultatii, de colegii de la Hofigal, printre care si ing. chim. Stefan Manea, director general al companiei Hofigal.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy