Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Sa ne mandrim cu produsele noastre


Sa ne mandrim cu produsele noastre

Email Imprimare

Parerea mea este ca produsele romanesti sunt mai bune decat cele din strainatate, dar nu sunt apreciate la adevarata lor valoare. Produsele noastre sunt mult mai ieftine decat cele occidentale si chiar sunt mai bune. Pot sa spun din experienta personala ca produsele noastre sunt de calitate mai ridicata si chiar eficiente. Iau ca exemplu samponul - am folosit foarte multe feluri de sampoane, unele bune la primele utilizari, dupa care devin ineficiente, iar parul se obisnuieste cu ele. Dupa o anumita perioada, ele trebuie schimbate.
Am avut ceva bataie de cap cu acest lucru, pana cand m-am gandit sa mai incerc si ceva romanesc produs de Ana Aslan, care chiar si-a facut treaba. Am fost surprins placuta sa aflu, documentandu-ma pe net, ca produsele romanesti, in special cosmetice, sunt foarte folosite in tarile occidentale. Momentan folosesc un sampon romanesc, autentic, cu extracte naturale si keratina. deocamdata nu am nici un fel de problema si sper sa fie asa si pe viitor.
Din punctul meu de vedere, produsele romanesti nu sunt prea cautate, pentru ca sunt ieftine si unii oameni gandesc: "ieftin si de proasta calitate". Acest lucru este total neadevarat; nu trebuie sa generalizam. Ar trebui sa ne mandrim cu produsele romanesti pentru ca ele chiar sunt de calitate si ieftine, totodata, comparativ cu multe alte produse din Occident, care sunt si scumpe, si ineficiente. Recomand celor care au o alta parere fata de a mea sa incerce produse romanesti si, daca nu ma cred, sa caute statistici din care reies clar aceste lucruri. Este un lucru cert ca brandurile romanesti sunt foarte bune, oameni buni! (Mirela Georgiana Gheorghe)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy