Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Prea multa publicitate nu face produsul mai bun


Prea multa publicitate nu face produsul mai bun

Email Imprimare

Parerea mea sincera este ca unele firme romanesti produc intr-adevar lucruri de calitate, doar ca nu investesc in publicitate nici pe departe atat de mult ca si in cazul altor firme si atunci productorul se bazeaza pe o nisa destul de mica din puterea de cumparare a romanilor, cel mai probabil se rezuma la localitatea/zona in care isi desfasoara activitatea. Noroc cu internetul, care te mai ajuta sa iti promovezi produsele!
Comparativ cu cele straine, multe braduri romanesti sunt la fel de bune, daca nu mai bune. Exista desigur multe firme romanesti care au produse de o calitate foarte proasta, dar din nou ma intorc la publicitate. Vreau totusi sa mentionez ca prea multa publicitate, ca si in cazul firmelor arhicunoscute, nu face produsul mai bun.
Cred ca brandurilor romanesti care produc lucruri utile si de calitate le lipseste o suma mare de bani, investita in publicitate si in PR. Desigur, se pot investi bani seriosi, si chiar e indicat sa se faca asta, in cercetarea stiintifica. Doar asa produsele se pot imbunatati. Ce au in plus brandurile romanesti pe langa calitatea superioara a unora, si pur si simplu faptul ca sunt romanesti pe mine ma atrage.
Ingredientele naturale, pretul mic, gama variata existenta pe piata imi plac. Urasc sa descopar ca produsul pentru care am platit bani nu face ceea ce pretinde, sau, mai rau, imi dauneaza, urasc sa vad ca se rupe/sparge/strica la prima utilizare si urasc sa vad ca unele firme romanesti dauneaza mediului inconjurator sau animalelor. (Cristina Tacaciu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy