Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Promovare, promovare, promovare…


Promovare, promovare, promovare…

Email Imprimare

Eu folosesc produse romanesti. Sunt de parere ca sunt la fel de bune ca si cele straine, tot ce difera este modul de promovare. Ambalajele produselor straine sunt mult mai atractive si de mult ori chiar interesante ca forma. Un alt minus pe care l-as putea aduce produselor romanesti si totusi poate fi si un plus (depinde din ce perspectiva privim) este mirosul. Produsele straine au un miros cuceritor. Cu toate astea, eu continui sa folosesc produse "nascute" in Romania si asta pentru ca sunt mult mai accesibile ca pret, iar gradul meu de multumire este satisfacut.

Ca si textura, produsele noastre se pot lauda ca ating acelasi nivel cu cele din afara tarii. Un alt aspect important il reprezinta gama larga de produse. Romania a inceput sa rebranduiasca industria de cosmetice si, astfel, aceasta se poate lauda ca in doar cativa ani a reusit sa ajunga la un nivel destul de inalt, incat sa concureze pe piata cu celelalte produse din afara.
Eu consider ca produsele autohtone sunt la fel de bune ca si produsele straine. Sa nu uitam ca exista o istorie in spatele acestui domeniu... Ana Aslan...
Singurul lucru care le lipseste este promovarea. Oamenii sunt reticenti cand vine vorba de produse romanesti. Romanii, in general, au devenit snobi... folosesc branduri cunoscute in intreaga lumea doar pentru ca "asa e la moda". Farmec am observat ca incearca in acest moment o campanie, vom vedea daca va fi de succes sau nu.
Imi place in primul rand ca raportul calitate/pret nu este exorbitant. Foloseam in liceu samponul de la Hofigal pentru ca aveam ceva probleme cu parul... si am fost extrem de multumita. Surprinzator, pretul era extrem de mic in comparatie cu calitatea produsului. Nu cheltuiam decat vreo 6 lei la vremea respectiva. Ce nu-mi place este faptul ca firmele producatoare nu se ocupa intens de a da un tun pe piata. Promovare, Promovare, Promovare. Romania are potential la acest capitol... (Andreea Radu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy