Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Produselor romanesti le lipsesc promovarea si prezentare


Produselor romanesti le lipsesc promovarea si prezentare

Email Imprimare

Produsele si brandurile romanesti sunt unele bune, dar putine, si nu stiu sa-si faca numele cunoscut, numele si produsele, cum stiu brandurile straine, in schimb, majoritatea sunt de proasta calitate, pentru ca romanul, cand poate si i se ofera ocazia, fura, asa ca de s-ar face exceptie si aici, si daca ar fi material pentru calitate, acesta este diminuat, injumatatit de cei care-l produc.

Cele care intr-adevar sunt bune, posibil unele sa fie chiar mai bune decat brandurile internationale sau multinationale, stau prost la capitolul promovare.
Le lipseste promovarea, cateodata si forma de prezentare, ambalajul este brut, nu este finisat (exemplu clar, gama Gerovital, produs de calitate, in schimb la ambalaj este de lucru, plus promovarea), iar in ceea ce priveste majoritatea brandurilor romanesti, le lipseste calitatea.
Produsele care sunt de calitate imi plac, pentru ca isi fac treaba pentru care au fost concepute, iar la cele cu calitate precara nu are ce sa-mi placa, acolo trebuie lucrat in primul rand la caracterul oamenilor care-l fabrica. (Emanuela Vass)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy