Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Produsele romanesti ne dau nostalgia campiilor insorite si parfumate


Produsele romanesti ne dau nostalgia campiilor insorite si parfumate

Email Imprimare

Produsele si brandurile romanesti nu sunt cu nimic mai prejos decat cele straine; din pacate insa, dezvoltarea si popularizarea lor sufera atat din cauza lipsei fondurilor de cercetare si experimentare, cat si a fondurilor necesare promovarii. In comparatie cu cele straine, cu riscul de a ma repeta, produsele romanesti nu sunt cu nimic mai prejos, cred chiar ca le-ar intrece pe cele straine la capitolul calitate, daca ar beneficia de avantajele enumerate mai sus, respectiv fonduri pentru cercetare si promovare.
Le lipsesc campaniile de publicitate la nivel international; au in plus, pentru mine, cel putin, faptul ca sunt Romanesti! Cel mai mult imi place faptul ca sunt asociate cu, sau contin ingrediente, extracte "de la mama de-acasa" care, pe langa faptul ca ne ajuta in ingrijire, ne dau si acea nostalgie a campiilor insorite si parfumate, a padurilor racoroase si inmiresmate. Momentan, nu imi vine nimic in minte referitor la ce nu mi-ar placea la produsele romanesti. (Ioana Boghian)

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy