Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Concurs Hofigal 1-14 iunie 2011


Concurs Hofigal 1-14 iunie 2011

Email Imprimare

Scrie-ne despre experienta ta cu un produs Hofigal si poti castiga o trusa cosmetica Hofigal. Vrem sa fim mai buni si pentru aceasta avem nevoie sa va aflam parerile sincere despre produsele noastre.

Trimite-ne materialele tale pe adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Puteti castiga una dintre cele cinci truse premiu Hofigal, care contin urmatoarele produse: un deodorant natural Hofigal, un gel Supliform, un lapte demachiant Hof.Viodana, o crema antirid monodoze Hof.Viodana, un lapte pentru ingrijirea corpului Hof.Viodana.



www.hofigal.eu


Castigatori:
Magda Campeanu
Cristina Tacaciu
Felicia Maciuca
Luciana
Andra



Mai multe despre regulile DACIC COOL pentru materialele participante la concurs si despre intrarea in posesia premiilor veti gasiti la capitolul Termeni si Conditii sau puteti afla contactandu-ne la adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numerele de telefon: 021.225.05.07, 0787.88.46.05.

Revendicarea premiilor trebuie sa fie facuta in maximum o luna de la data finalizarii concursului.

Comentarii (2)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy