Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Chelstop opreste intr-adevar caderea parului


Chelstop opreste intr-adevar caderea parului

Email Imprimare

Am folosit Chelstop - lotiune pentru oprirea caderii parului si regenerare in primul an de liceu deoarece am avut o perioada dificila din punct de vedere emotional, stresant, asa ca parul meu incepusa sa cada foarte mult si sa se degradeze. Pe atunci nu aveam un buget mare pentru produse dermatocosmetice (din pacate, nici acum nu e prea mare), asa ca am cutreierat magazinele naturiste si farmaciile pentru produsul-minune care sa ma scape de problema caderii parului. Incercasem o alta masca de par inainte, care daduse roade intr-o oarecare masura, dar o farmacista mi-a indicat o lotiune cu care sa imi masez scalpul, si anume Chelstop.

Prima reactie a fost un zambet larg: "Cum adica Chelstop, ce nume nostim!", dupa care am cerut sa vad eticheta cu ingredientele. Intr-adevar m-a atras si m-a convins combinatia ingredientelor naturale (imi aduc aminte ca avea extract de galbenele, preferatele mele de atunci) si in plus avea un pret mai mult decat rezonabil. Singurul dezavantaj, daca pot sa-i spun asa, era ambalajul. E relativ ok, dar, fata de alte produse naturiste sau alte produse din supermarketuri, ambalajul si designul lasau de dorit. Stiu, traim intr-o lume superficiala, unde ambalajul lucios si minciunile din reclame vand produsul, nu efectul produsului in sine.
Am mai scris despre acest aspect si la o alta sectiune Hofigal si imi mentin punctul de vedere, nu orice produs scump isi face treaba si nu orice produs ieftin e si de proasta calitate. De fapt, in cazul lotiunii Hofigal s-a confirmat teoria mea. Lotiunea Chelstop a ajutat la oprirea caderii parului pe parcursul a cateva saptamanii (oamenii mereu se asteapta la efecte de pe o zi pe alta), mentinandu-si efectul, si a insemnat pentru mine un inceput de drum in ceea ce priveste achizitionarea de produse naturale. Pentru acest lucru tin sa multumesc din suflet Hofigal. Un produs pe care mi-l doresc este gelul anticelulitic Hofigal, am auzit numai pareri bune dspre el, i-am studiat ingredientele si am cautat informatii despre efectul lor si pe alte site-uri si chiar cred ca e un produs care poate tine piept celorlalte creme anticelulitice existente pe piata. Sa speram ca si de data asta se va confirma teoria mea. (Cristina Tacaciu)

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy