Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Gel contur de ochi Hofigal, o schimbare de destin


Gel contur de ochi Hofigal, o schimbare de destin

Email Imprimare

Am sa va spun sub forma unei povesti imaginate de mine ce inseamna Gel contur de ochi de la Hofigal. A fost odata o fata pe nume Clara care era mereu atat de ocupata cu studiul si cu munca, incat niciodata nu avea timp pentru ea. Nu punea pret pe a avea grija de sine. Asa incat, desi mintea si inima ii erau luminoase, chipul de multe ori parea obosit, ochii incercanati si ridati, trupul muncit, iar parul aspru. Din aceasta pricina, dadea impresia unei cersetoare si multi o evitau, cand, de fapt, realitatea era cu totul alta. Dar ingerul ei pazitor a vazut asta si a trimis un mesager: o frumoasa fata pe nume Gel contur de ochi Hofigal care sa o ajute ca frumusetea ei interioara sa transpara si in exterior.

Asa ca Hofigal i-a facut cunostinta Clarei cu Gel contur de ochi Hofigal, care sa ii faca sa dispara ridurile si cearcanele. Iar Clara a inceput sa se foloseasca de acest gel zi de zi si, dintr-odata, lumina din ea a iesit in afara, astfel incat toti se minunau de cat de luminoasa e Clara. Dupa o zi obositoare, Clara gasea mereu liniste si bucurie in a se ingriji de sine. Inainte de culcare, isi spunea mereu: "Gel contur de ochi Hofigal e ca o mangaiere dupa mult timp, cand ai uitat ce inseamna sa fii mangaiata, ca o imbratisare calduroasa dupa ce ai stat in frig, ca o patura pufoasa dupa ce ai stat mult afara" si ii multumea mereu fetei pe care o cunoscuse pentru ca o ajutase sa-si aminteasca de sine.
Cam asta inseamna Gel contur de ochi Hofigal, o schimbare de viata, o schimbare de perspectiva, o schimbare de destin, o schimbare de lumina, o schimbare a felului in care ne percep ceilalti si, ce-i mai important, atenuarea ridurilor. (Macrina Bleotu)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy