Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Crema antirid, nelipsita din trusa de cosmetice


Crema antirid, nelipsita din trusa de cosmetice

Email Imprimare

Trecusem de 30 ani si pana atunci nu acordasem o atentie speciala ingrijirii tenului. Nu era nevoie! Intr-o zi, parca am observat un inceput de rid la coltul ochilor si m-am decis sa iau masuri. Dar nu stiam ce sa folosesc si nici experienta nu prea aveam in domeniu. Am cautat in magazinele cosmetice si ca orice cumparator educat incercam sa citesc lista de ingrediente. Nu reuseam sa trec de jumatate, nu le intelegeam si aveam impresia ca sunt in laboratorul de chimie din liceu. Am decis sa recurg la magazinele cu produse naturiste. Mi-a fost recomandata crema antirid de la Hofigal, care m-a cucerit pe loc.
Ce mi-a placut a fost ambalajul nepretentios, simplu, deci nu cheltuiau foarte mult cu reclama in detrimentul calitatii produsului, dar mai ales produsul aflat nu in recipientul classic, atat de incomod uneori de luat in geanta. Ideea de a distribui produsul in monodoze mi s-a parut fascinanta: usor de luat in concediu, utilizare igienica, consistenta omogena si se absoarbe usor de piele, fara urme grase.
Pretul si el mi s-a parut deosebit de prietenos, iar lista de ingrediente chiar am inteles-o. Cine nu auzise de catina si efectul ei, de castravetele pe care bunica il folosea pentru ochi sau de efectul antioxidant al coenzimei Q10?! Am ramas de atunci fidela acestei marci, iar laptele demachiant de la Hofigal si crema antirid sunt nelipsite din trusa mea de cosmetice. (Felicia Maciuca)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy