Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Folosesc deodorant cu gemoderivate de la Hofigal


Folosesc deodorant cu gemoderivate de la Hofigal

Email Imprimare

In primul rand as vrea sa va spun ca va urmaresc pe voi Dacic Cool, atat pe site-ul vostru, cat si pe contul de Facebook, cu cea mai mare placere. Chiar am recomandat site-ul Dacic Cool unor prieteni care au participat la concursurile dumneavoastra, dar nu numai (un prieten urmareste articolele despre business de exemplu). Din partea mea aveti nota 10, sunteti o echipa care face performanta, care aduna informatii relevante si realiste despre Romania si despre romani. Sunteti o revista online de calitate, un exemplu pentru altii care promoveaza incultura si ignoranta. Tineti-o tot asa, eu voi ramane fanul vostru.

Si acum sa va vorbesc despre experienta mea cu gemoderivatele. In primul rand, mai auzisem acest cuvant, dar nu stiam ce inseamna, asa ca am cautat pe internet si am aflat ce sunt acestea, din ce se extrag, la ce se folosesc, ce efecte benefice au asupra sanatatii si mentinerii aspectului fizic placut. Dupa cum va spuneam intr-un mail anterior, atat revista dumneavoastra, cat si brandul Hofigal sunt motivele pentru care eu ma documentez inainte sa aleg un produs de ingrijire/sau un produs ce trateaza diferite boli si tot din cauza dumneavoastra tind sa aleg din ce in ce mai des produse cu extracte naturale, produse ecologice si bio. Experienta mea cu gemoderivatele o reprezinta utilizarea deodorantului natural de la Hofigal, deodorant pe baza de gemoderivate si uleiuri volatile.
O prietena cumparase acest deodorant, iar prima ei parere a fost ca miroase ciudat, a plante medicinale, foarte diferit de deodorantele obisnuite, si ca va avea nevoie de timp sa se obisnuiasca cu el. Eu am inceput sa il folosesc dupa ce l-am castigat mai demult, tot in cadrul unui alt concurs Hofigal. E drept ca am avut impresia prietenei in minte atunci cand am inceput sa il folosesc. Imi era teama sa nu aiba un miros mult prea greu sau prea ciudat incat sa nu il pot folosi. In plus, imi doream sa functioneze (am mai utilizat un deodorant natural care a esuat lamentabil). Intr-adevar, prima impresie a fost ca deodorantul are un miros pregnant de rozmarin, salvie si alte plante (extractele din care este facut), dar mireasma s-a mai calmat dupa ceva vreme (uleiurile volatile si-au pierdut din putere).
Asta e dupa parerea mea un lucru pozitiv, deoarece mirosul specific de plante medicinale nu este pe placul multora. Un alt plus este faptul ca nu ustura si nu irita pielea subratului dupa epilat (acest lucru fiind important pentru noi, femeile). In ceea ce priveste efectul deodorantului pe baza de gemoderivate, ma declar multumita, s-a mentinut in jur de 6/8 ore, ceea ce pentru mine este un efect realist, de durata medie (m-am saturat de reclamele cu deodorante care isi mentin efectul 48 de ore sau mai mult, minciuna curata). Voi incerca sa inlocuiesc deodorantul din comert cu acest natural fiindca, pe langa ingredientele din plante, nu contine conservanti si saruri de aluminiu (sarurile de aluminiu influenteaza dezvoltarea cancerului la san la femei). (Cristina Tacaciu, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy