Miercuri, 4 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Gemoderivatele nu au restrictii sau contraindicatii


Gemoderivatele nu au restrictii sau contraindicatii

Email Imprimare

Ori de cate am nevoie de o mana de ajutor din partea medicinei, dau o fuga la magazinul de produse naturiste de peste strada pentru a procura suplimentele ce ma pot ajuta sa imi recapat sanatatea, sa imi intaresc imunitatea. Incerc sa evit pe cat posibil clasicele farmacii cu medicamente ce se elibereaza cu reteta si care de obicei au multe efecte adverse. De aceea aleg gemoderivatele, remediu natural in tratarea diverselor afectiuni.

Produsele gemoderivate ma duc cu gandul la "leacurile din batrani", la preparatele minune ale bunicilor mei, ce se tratau cu ceea ce natura le punea la dispozitie: muguri de brad, frunze de nuc, papadii, galbenele, musetel, albastrele si alte plante din care faceau infuzii, ceaiuri, creme. Am o parere mult mai buna despre aceste produse decat despre medicamentele clasice, care, pe langa faptul ca sunt mai scumpe, contin tot felul de chimicale si compusi ciudati.
Gemoderivatele nu au restrictii sau contraindicatii, se pot folosi timp indelungat si la toate grupele de varsta. Ele pot fi prescrise individual, cat si in asociere sau in combinatie cu remedii din fitoterapia traditionala sau alte produse medicamentoase. Gemoterapia furnizeaza elemente noi de gandire medicala deoarece promoveaza conceptul prin care activitatea farmacodinamica a gemoderivatelor se datoreaza actiunilor multiple si sincrone ale substantelor din fitocomplex asupra structurilor si functiilor metabolice celulare. (Oana Alexandra Stanciu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy