Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Gemoterapia actioneaza la nivel organic si celular


Gemoterapia actioneaza la nivel organic si celular

Email Imprimare

Am folosit gemoderivatul Mladite de zmeur pentru un fibrom si menopauza. Acesta este indicat pentru remediu al tulburarilor endocrine feminine (pubertate, dismenoree si menopauza), chisturi ovariene, fibrom uterin, sterilitate feminina, sindrom de hiperfoliculinemie premenstruala, mastopatie fibrochistica, metrite si vaginite, senescenta feminina. Tulburari neurovegetative premenstruale, tulburari ale libidoului. Arterioscleroza. Oligurie si litiaza urinara. Retentie hidrica. Acnee. Am constatat o imbunatatire a starii de menopauza si stationare a fibromului.

Administrarea trebuie sa se realizeze pe o perioada de 2-3 luni de zile pentru a se constata atat clinic, cat si paraclinic schimbarile in bine ale starii de sanatate. Marele beneficiu pe care il aduce gemoterapia este faptul ca actioneaza profund, nonviolent si fara reactii adverse.
Caracteristicile principale ale gemoterapicelor sunt recoltarea si prelucrarea partilor tinere de planta in stare proaspata, ceea ce permite pastrarea integrala a substantelor active (organice si anorganice) si a capacitatii de diviziune celulara. In aceste tesuturi embrionare se regasesc, indiferent de varsta plantei, proprietatile de mentinere a reactiilor anabolice ale celulei vegetale, capacitatea de reproducere si de multiplicare celulara. Daca fitoterapia clasica actioneaza numai la nivel functional si metabolic, gemoterapia actioneaza mai profund, la nivel organic si celular. (Macrina Bleotu, Foto: Stock.XCHNG)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy