Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Gemoderivatele au nevoie de timp pentru a-si arata beneficiile


Gemoderivatele au nevoie de timp pentru a-si arata beneficiile

Email Imprimare

Eu am luat gemoderivate de nenumarate ori de-a lungul vietii. Si pentru ca cred mult in tratamentele de orice fel pe care mi le administrez atunci cand imi sunt recomandate, de obicei obtin si efectul dorit. Cred mult in tratamentele naturale, cu care m-am obisnuit de cativa ani. Cand spun ca m-am obisnuit, ma refer la faptul ca am invatat sa am rabdare atunci cand imi administrez orice tratament. Pentru ca tratamentele naturale au rezultate spectaculoase, care insa se manifesta in timp. Gemoderivatele, ca si celelalte din aceeasi grupa, au nevoie de timp pentru a-si arata beneficiile.
Dintre toate, am si un preferat: extractul de orz verde. Dupa cateva luni de asa-zis tratament mi-am dat seama ca ma simt mult mai bine. Ca sunt mai energica si ca analizele imi ies perfect. La inceput l-am luat pentru ca citisem eu ca trateaza infectiile urinare si altele. Mie mi se pare ca actioneaza mai mult de atat si sunt foarte multumita. Si fetita mea are o experienta cu gemoderivatele: pe perioada iernii, mai ales cand mi se pare mie ca incepe sa aiba probleme, ii dau extract din mladite de maces si ii fac foarte bine. Reusim de foarte multe ori sa pacalim raceala.
Concluzionand: natura isi face treaba, totul este sa avem incredere in ea si mai ales sa avem grija de ea, pentru ca ea are de noi. (Mihaela Craciunescu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy