Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :


Fara raceala

Email Imprimare

Am auzit prima data despre gemoderivate de la o colega care le folosea pentru cel mic de ceva vreme. Curiozitatea m-a impins sa aflu mai multe, mai ales ca eram in cautarea unui tratament altenativ pentru puiul meu care, de cand incepuse gradinita si intrase in contact cu alti copii, facea foarte des forme mai mult sau mai putin severe de bronsita, rosu in gat si alte afectiuni ale aparatului respirator.

Medicul gradinitei mi-a spus ca aceste forme sunt normale la un copil nou-intrat in comunitate. Poate erau reactii normale, dar nu era normala frecventa lor aproape lunara. Am incercat sa gasesc solutii cat mai putin agresive pentru a creste imunitatea copilului. Medicamente din principiu nu voiam sa ii dau daca nu era neaparat nevoie. Mi-am amintit de gemoderivatele folosite de colega mea.
Le-am gasit usor la un centru de tip Plafar, iar pretul era mai mult decat rezonabil. Am inceput o cura cu gemoderivate din nuc si maces pentru o luna initial. Efectele s-au vazut dupa ceva vreme: perioada dintre episoadele de raceala era tot mai mare si a crescut pofta de mancare. Astfel, de atunci, incepand cu septembrie administrez copilului cate o cura de o luna de gemoderivate de maces si nuc si trecem mai usor peste iarna si neplacerile ei. (Rodica V.)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy