Noile ceaiuri ecologice Hofigal

Imprimare

Recent, compania noastra, Hofigal, si-a imbogatit portofoliul de produse naturale cu o gama de ceaiuri ecologice. De acum inainte, echinacea, Passiflora, frunzele de coacaz negru, cimbrul si frunzele de roinita sunt disponibile si in varianta de ceaiuri ecologice.
Suntem, pe zi ce trece, tot mai asaltati de produse alimentare cu aditivi chimici, ce ne sunt vandute, inocent, sub sloganul ca la mama acasa. Suntem imbiati cu legume si fructe mari, aspectuoase, apetisante, ce par desprinse din revista…    
Insa, nu de putine ori, ajungem sa constatam, cu regret si, sa spunem drept, cu parere de rau pentru banii pe care i-am cheltuit, ca aspectul de vitrina este doar un paravan inselator pentru un gust fad. Astazi tanjim dupa merele adevarate, sanatoase, asa cum erau cele din gradina bunicilor nostri, mere din care muscam cu atata pofta…
In acest context, intoarcerea la agricultura ecologica, in care nu se folosesc chimicale nocive, devine o nevoie disperata. Acest fapt este valabil si pentru ceaiuri, ceaiurile ecologice fiind mai pure, mai sanatoase si chiar mai gustoase decat ceaiurile clasice.
Ce inseamna, asadar, agricultura ecologica? Desi ne este prezentata ca o noutate, vorbim, de fapt, despre o metoda ancestrala de cultivare a plantelor, de ingrasare a animalelor si de producere a alimentelor prin tehnologiile care respecta indeaproape legile naturii. In agricultura ecologica, notiuni precum fertilizanti, pesticide de sinteza, hormoni, stimulatori si regulatori de crestere, antibiotice, organisme modificate genetic sau sisteme intensive de crestere a animalelor nu exista. Obtinerea produselor ecologice este reglementata de reguli si principii stricte, de la calitatea solului pana la obtinerea efectiva a produsului final. Obiectivul agriculturii ecologice este producerea de hrana mult mai curata, mai potrivita metabolismului uman, corelata cu protejarea si mentinerea mediului inconjurator. Controlul privind respectarea regulilor si a principiilor agriculturii ecologice se face de catre organisme de inspectie si certificare, care elibereaza certificatul de produs ecologic.
Noile ceaiuri ecologice de la Hofigal sunt rezultatul agriculturii ecologice, in care compania noastra si-a propus sa investeasca. Asemenea oricarui produs ecologic, ele pot fi recunoscute usor dupa sigla AE, de pe ambalaj, care reprezinta garantia faptului ca produsul a fost obtinut prin agricultura ecologica.
Ceaiurile ecologice Hofigal (ceai ecologic de cimbru, ceai ecologic de coacaz negru, ceai ecologic de echinacea, ceai ecologic de Passiflora, ceai ecologic de roinita) sunt disponibile in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

http://europosud.ua/
europosud.ua/