Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Drogheria Produse Naturale Sanatatea, un nou magazin cu produse Hofigal


Drogheria Produse Naturale Sanatatea, un nou magazin cu produse Hofigal

Email Imprimare

De acum, puteti beneficia de sfaturile specialistilor nostri si achizitiona produsele Hofigal din noua Drogherie Sanatatea Produse Naturale, deschisa recent in Strada Atelierului, numarul 22, din Bucuresti, din Sectorul 1. Noua drogherie face parte din politica pe care compania noastra o desfasoara in scopul extinderii lantului de magazine proprii, pentru a facilita accesul publicului la produsele naturale si ecologice.

Aici puteti beneficia de consultatii gratuite in apifitoterapie, acordate de specialistii nostri, dar si de consultatii psihologice. Consultatiile in apifitoterapie, oferite de un medic cu competente in apifitoterapie, au loc de luni pana vineri, dupa cum urmeaza: luni - dimineata, marti si miercuri – dimineata si dupa-amiaza, joi – dupa-amiaza, vineri - dimineata. Detalii puteti obtine la numarul de telefon 021.311.82.99.
Miercurea, de la ora 13.00, clientii Drogheriei Produse Naturale Sanatatea se pot intalni cu doamna doctor Anca Daniela Raiciu, Director de Marketing Hofigal.
Va asteptam cu promotii, carduri speciale si alte surprize frumoase!


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy