Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal O seara dedicata sanatatii


O seara dedicata sanatatii

Email Imprimare

Ieri, 15 noiembrie, Drogheria cu produse naturale Sanatatea a gazduit prima intalnire din seria Martea sanatatii. Cu acest prilej, doamna Anca Daniela Raiciu, Director de Marketing Hofigal, doctor in stiinte farmaceutice si vicepresedinte al Societatii Romane de Cosmetologie, a tinut o conferinta pe tema remediilor naturale si a produselor Hofigal care ne pot fi de ajutor in aceasta perioada a anului.

Cei prezenti au avut ocazia sa afle mai multe despre compania noastra, dar si despre problemele pe care le intampina producatorii romani pe piata de profil, chiar de la doamna Anca Daniela Raiciu. Discutiile despre sanatate, remediile naturale sau proprietatile benefice ale plantelor s-au purtat, asa cum era firesc, in jurul unei cani cu ceai ecologic, indulcit in mod natural, cu miere.
Ne-am bucurat sa il avem alaturi la aceasta prima intalnire din seria Martea sanatatii pe prof. univ. dr. Anton Caragea, Directorul IRICE (Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica), un adevarat promotor al companiilor romanesti de renume pe toate meridianele. Printre participantii la eveniment s-au numarat si Daniela Mironov-Banuta, Catalina Oprea, Crenguta Simion, Felician Scorobete si altii.
Va asteptam cu drag marti, 29 noiembrie, de la ora 17.00, sa ne bucuram de o noua intalnire cool, Dacic Cool.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy