Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :


Sanatate, in dar

Email Imprimare

Marti, 13 decembrie, va asteptam, tot de la ora 17.00 si tot la Drogheria cu produse naturale Sanatatea (din Bucuresti, strada Atelierului, nr. 22), la o noua intalnire despre sanatate si frumusete. Stim ca, mai ales, in decembrie, suntem mereu pe fuga, casa trebuie sa straluceasca de curatenie, masa trebuie sa fie bogata, cadourile trebuie sa fie potrivite pentru fiecare... Asa ca de-abia mai reusim sa ne tragem sufletul! Insa lucrul cel mai de pret pe care am vrea sa-l daruim celor dragi este sanatatea! Vrem sa se simta bine, sa nu-i doara nimic, sa fie frumosi, calzi, buni, intelegatori. Iar noi, impreuna cu toti cei care se simt cool, dacic cool, am inteles ca in mare masura toate acestea depind de noi. Insa nimic din lucrurile importante, din lucrurile durabile, nu se poate face pe fuga, de azi pe maine... Asa ca un mod de viata adecvat zi de zi este esential pentru a fi frumosi si sanatosi! Si, pana la urma, de fiecare dintre noi depinde ca in familiile noastre sa impunem aceste directii esentiale si obligatorii.

Exista branduri care sunt in cautare doar de notorietate, care atrag prin produse sclipicioase si colorate, care iti iau ochii, dar care, investind in ambalaje stralucitoare, uita sa mai investeasca la modul serios si in cercetare. Insa fara cercetare nu poti sa realizezi produse cu adevarat eficiente, produse care sa fie intr-adevar utile... Noi, cei de la Hofigal, ne straduim zi de zi sa tinem pasul cu noile documentatii care apar in domeniul medical, cu noile cercetari intreprinse de colegi de-ai nostri, incercam in laboratoarele noastre si prin studiile noastre sa venim cu idei noi, le testam, le validam, incercam sa ducem lucrurile mai departe. Pentru ca stim ca altfel nu se poate! Pentru ca vrem sa facem lucrurile bine, frumos, durabil! Tocmai de aceea, in 13 decembrie, va invitam la o intalnire in care va vom impartasi cum vedem noi aceste lucruri, vom discuta despre studiile pe care le-am facut pentru noile produse pe care le-am lansat in acest an pe piata si despre cum ne pot ajuta acestea sa avem viata frumoasa si sanatoasa pe care ne-o dorim.
Gazda va va fi, ca de obicei, doamna doctor in stiinte farmaceutice Anca Daniela Raiciu, care este si directorul de marketing al companiei noastre, Hofigal. (Foto: Stock.XCHNG)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy