Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Optimismul, o stare de bine care se invata


Optimismul, o stare de bine care se invata

Email Imprimare

Aseara, in atmosfera relaxata din Drogheria cu produse naturale Sanatatea, ne-am intalnit din nou la o discutie din seria Martea sanatatii, despre sanatate, plante si puterea vindecatoare a naturii. Cum, peste putin timp, ne vom lua ramas-bun si de la anul 2011, ne-am gandit sa abordam, la ultima noastra intalnire din acest an, si problema starilor depresive. De ce? Pentru ca, in aceasta perioada a anului, fiecare dintre noi isi face propriul bilant, apoi planuri pentru noul an, isi stabileste obiective de care spera macar sa se apropie, daca nu chiar sa le atinga… Fara sustinerea familiei sau a prietenilor, se poate intampla sa avem momente de cadere si sa ne pierdem optimismul.

La intalnirea noastra de aseara, ne-am bucurat sa o avem printre noi si pe doamna Anca Buga Baciu, psiholog, care, plecand de la doua cazuri de notorietate (sinuciderea Madalinei Manole si presupusa sinucidere a Malinei Olinescu), ne-a vorbit despre cum putem preveni si depasi starile depresive, anxioase, pentru a evita asemenea gesturi extreme. Pe langa sprijinul din partea celor apropiati, conteaza in astfel de situatii si stilul de viata, alimentatia sanatoasa si, de ce nu?, suplimentele nutritive, despre care ne-a oferit informatii si sfaturi doamna farmacist-sef Liliana Simion.  
A fost o seara extrem de placuta, punctata de discutii din care am avut cu totii de invatat. Nu ne ramane decat sa va uram sa fiti optimisti si veseli in anul ce va urma, sa daruiti iubire si sa va simtiti iubiti si impliniti!


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy