Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :


Ne revedem in 2012!

Email Imprimare

Primele intalniri din seria Martea sanatatii s-au bucurat de un real succes, va multumim ca ne-ati fost alaturi si va lansam deja invitatia de a lua parte la prima noastra intalnire din 2012, care va avea loc marti, 17 ianuarie, la Drogheria cu produse naturale Sanatatea (din Bucuresti, strada Atelierului, nr. 22). Ne-am gandit sa abordam o tema de interes la inceput de an, dupa mesele copioase de Craciun si de Anul Nou, mai exact cum ne revenim dupa excesele alimentare de sarbatori.

Peste numai cateva zile, in casele romanilor va mirosi din nou a cozonaci rumeni, proaspat scosi din cuptor, sarmalutele, preparatele din porc, dulciurile si vinul bun ii vor delecta pe cei reuniti in jurul mesei festive de Craciun si de Anul Nou. Iar lantul sarbatorilor continua la inceput de an, cu Sfantul Vasile, apoi cu Sfantul Ion, asa ca trebuie sa facem fata tentatiei de a ne infrupta dintr-odata din toate bunatatile. Sa nu uitam ca de deliciile culinare este bine sa ne bucuram cu moderatie, pentru a evita sirul lung al neplacerilor digestive... Despre cum ne putem ajuta organismul sa-si revina dupa exuberanta culinara a sarbatorilor de iarna va invitam, asadar, sa discutam la prima noastra intalnire din anul 2012.
Intreaga echipa Hofigal va ureaza Sarbatori fericite si un calduros La multi ani! Sa aveti parte de un an 2012 in care sa va bucurati din plin de sanatate si de binefacerile naturii! (Foto: Stock.XCHNG)  


Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy