Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :


Impreuna e mai usor

Email Imprimare

Aseara, a avut loc prima noastra intalnire din acest an din seria Martea sanatatii pe care compania noastra, Hofigal, a initiat-o impreuna cu revista online Dacic Cool. Ca de obicei, intalnirea s-a desfasurat la Drogheria cu produse naturale Sanatatea. La o cana de ceai, discutiile conduse de psiholog Anca Buga Baciu si de farmacist-sef Liliana Simion s-au axat in special asupra modului in care ne putem asigura un mod de viata sanatos, o atentie speciala fiind acordata importantei pe care o are linistea sufleteasca si modul in care discutiile intre cei apropiati pot combate si pot preveni starile de descurajare, din pacate atat de frecvente si la copii, dar si la partenerii nostri de viata.

Greutatile vietii si neprevazutul cu care ne intampina fiecare zi creeaza un stres care nu intarzie sa se repercuteze asupra intregii noastre stari de sanatate. Depinde de noi sa fim in stare sa preintampinam aceste tendinte de descurajare si acumularea unui stres excesiv, pentru a nu le lasa sa ne afecteze bucuria de viata si starea de sanatate.


In speranta unor discutii la fel de frumoase si de benefice, va asteptam la urmatoarea noastra intalnire, din data de 31 ianuarie, tot de la ora 17 si tot la Drogheria cu produse naturale Sanatatea (din Bucuresti, strada Atelierului, nr. 22).

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy