Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Frumusete in miez de iarna


Frumusete in miez de iarna

Email Imprimare

Martea sanatatii a devenit deja o adevarata traditie, astfel incat nu-i mai pot sta in cale nici gerul si nici troienele de zapada. Iar acum, in lupta cu gerul, avem cu atat mai mare nevoie de un ajutor pentru a ne apara starea de sanatate si aspectul pielii agresate de temperaturile scazute. Un remediu natural considerat de multi de-a dreptul miraculos il reprezinta spirulina, despre care multi au auzit vorbindu-se, dar putini ii cunosc adevaratele binefaceri.

Astfel, prezentarea doamnei Anca Daniela Raiciu, doctor in stiinte farmaceutice si director de marketing Hofigal, cu privire la importanta spirulinei, atat pentru starea generala de sanatate, cat si pentru aspectul placut si tineresc al tenului, s-a bucurat de un real succes. Iar demonstratiile care au urmat, aplicarea unor masti cu spirulina de catre farmacista Liliana Simion, au reprezentat o adevarata binefacere si, in acelasi timp, un argument convingator pentru a ne indemna sa ne facem cat mai repede o programare la Centrul Alexandra de la Breaza, unde poti beneficia chiar si de impachetari cu spirulina vie.


Cu speranta unei intalniri la fel de reusite, va asteptam la urmatoarea noastra intalnire din 28 februarie, de la ora 16, la Drogheria Sanatatea (Bucuresti, strada Atelierului, nr. 22).

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy