Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Remedii naturale pentru afectiunile oftalmologice si ginecologice


Remedii naturale pentru afectiunile oftalmologice si ginecologice

Email Imprimare

Ieri după-amiază a avut loc un nou eveniment din seria Martea Sanatatii, organizat de Hofigal la Drogheria cu produse naturale Sanatatea (strada Atelierului, nr. 22, Bucuresti - langa fosta agentie CFR de la Gara de Nord). Doamna doctor Anca Daniela Raiciu, Director de Marketing Hofigal, a vorbit despre cum putem preveni și trata anumite afectiuni oftalmologice si afectiunile ginecologice. La final, doamna Liliana Simion, farmacist-sef, a prezentat o masca hidratanta pentru ten gras, pe baza de tarate si caise.

Ochii reprezinta un sistem care se modifica pentru a percepe imaginile, iar adaptabilitatea acestui sistem scade odata cu varsta. Se poate spune ca la varsta de 3 ani vederea este perfecta, putand vorbi de dioptrii zero. In timp, apar, mai lent sau mai brusc, schimbari de perceptie datorate imbatranirii tesuturilor, carora le scade elasticitatea, sau cauzate de anumite accidente. Miopia, hipermetropia, astigmatismul, prezbitismul pot fi tratate doar cu ajutorul lentilelor de corectie specifice. Daca nu sunt tratate, aceste alterari ale vederii avanseaza, dar pot cauza si dureri de cap etc. In schimb, alte afectiuni pot fi ameliorate cu ajutorul produselor naturale. Blefarita este o iritatie (cauzata de Candida alibicons) care poate deveni cronica. Urciorul are cauze necunoscute, dar se pare ca este produs de bacterii si de iritatii ale zonei din jurul ochiului. Conjunctivita e o afectiune des intalnita, cauzata de mai multe tipuri de bacterii. Cheratita e cauzata de un deficit de vitamina A, dar si de purtarea lentilelor de contact. Cataracta este deja o afectiune mai grava - cristalinul isi pierde transparenta. La fel, glaucomul inseamna atrofierea nervului optic si survine odata cu inaintarea in varsta. Pe langa acestea, exista, desigur, traumatisme, de genul arsurilor sau al intrarii unor corpuri straine.
Schema terapeutica propusa de Hofigal pentru a ajuta corpul sa lupte cu afectiunile oftalmologice se refera la cresterea imunitatii. Sunt recomandata Completul Hofigal Antioxidant, un supliment nutritiv antioxidant pe baza de extract de afine, care de asemenea energizeaza si vitaminizeaza, Spirulina cu extract total de catina, care vitaminizeaza si remineralizeaza organismul, Uleiul de catina. Important este sa urmam un tratament regulat, de 3-6 luni, nu doar cateva zile sau sporadic.
Afectiunile ginecologice sunt foarte frecvente in tara noastra, una din cauze fiind si faptul ca femeile nu consulta regulat (in mod ideal, ar trebui efectuat un control o data la 6 luni) un medic ginecolog. Acestea se pot manifesta in multe feluri, de la dureri abdominale acute, pana la infectii, care pot da complicatii. Sunt multe cazuri de vaginita (cauzata de Candida sau de Tricomonas), de tumori ale colului uterin, de cancer ovarian, de fibrom uterin.
Schema fitoterapeutica propusa de Hofigal cuprinde Larvalbina (cu ulei de catina si de seminte de in), Hof Imun Forte (pe baza de zmeura si echinaceea), Hof Estronat (cu catina, salvie, uleiuri esentiale), Urzica (contine fier, detoxifica), gemoderivate de coacaz negru, zmeur si amenti de salcie (un antiinflamator care e eficient mai ales in durerile premenstruale), Salicilol natural (6 pastile pe zi).
La finalul intalnirii, dupa discutiile suscitate de subiectele prezentate si dupa raspunsurile si lamuririle date de doamna doctor Anca Daniela Raiciu, a fost prezentata, o noua masca de intretinere pe baza de ingrediente naturale. Masca este destinata degresarii si hidratarii tenului gras. Ingredientele necesare sunt tarate, caise, ulei de masline, amidon si tinctura de propolis. Pulpa caiselor a fost pasata intr-un castron impreuna cu taratele si uleiul de masline, s-a adaugat apoi amidon si picaturile de propolis. Dupa omogenizarea compozitiei, aceasta a fost aplicata pe fata voluntarilor din public si a fost lasata sa actioneze timp de 20 de minute. Rezultatul: un ten mai luminos, mai curat si o binevenita senzatie de bine la nivelul fetei.
Va invitam sa ne fiti alaturi si la urmatoarea intalnire dedicata sanatatii si frumusetii, programata marti, 3 iulie, de la ora 16.00, tot la Drogheria cu produse naturale Sanatatea, masca propusa pentru aceasta viitoare intalnire fiind pe baza de zmeura.

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy