Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal A venit toamna... E timpul sa ne intarim imunitatea!


A venit toamna... E timpul sa ne intarim imunitatea!

Email Imprimare

Schimbarile bruste de temperatura din ultima perioada ne predispun la tot felul de afectiuni de sezon. Pentru a le preveni, se impune sa ne intarim sistemul imunitar. Despre cum ne putem creste imunitatea pe timpul toamnei am discutat marti dupa-amiaza, la o noua intalnire din seria Martea Sanatatii, la Drogheria cu produse naturale Sanatatea. Gazdele evenimentului au fost doamna Dr. Anca Daniela Raiciu, Director de Marketing Hofigal, si doamna Liliana Simion, farmacist-sef.

In prelegerea pe care a sustinut-o in fata participantilor la intalnire, pe tema intaririi imunitatii, doamna Anca Daniela Raiciu a subliniat importanta completarii alimentatiei echilibrate si a odihnei cu suplimente nutritive naturale pe baza de plante care pot creste rezistenta organismului la bolile de sezon. Ideal ar fi sa folosim suplimente pe baza de plante medicinale care cresc la noi, pentru ca acestea sunt asimilate mai bine de organism. Compania noastra, Hofigal, va ofera o gama variata de suplimente nutritive care stimuleaza si echilibreaza sistemul imunitar, avand actiune vitaminizanta, remineralizanta si antioxidanta. Este vorba, inainte de toate, despre Echina Vit.C, Echinacea si uleiul de catina – disponibil atat sub forma traditionala (la 20 mililitri, 50 mililitri si 100 mililitri), cat si sub forma de capsule gelatinoase moi (la 300 miligrame, pentru copii, 600 miligrame si 900 miligrame). La fel de indicate sunt si uleiul de peste sub forma de capsule gelatinoase moi (la 300 miligrame, pentru copii, 600 miligrame si 900 miligrame), spirulina cu extract total de catina, Se-spirulin si coenzima Q10 in ulei de catina (simpla sau forte).
Partea a doua a intalnirii a fost dedicata, ca de obicei, frumusetii. Doamna Liliana Simion a prezentat, de aceasta data, o masca pe baza de spirulina si ulei de catina, cu proprietati hidratante, de catifelare si antirid. Pentru preparare, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 1 lingura smantana dulce lichida, 10 picaturi de ulei de catina si 1 gram spirulina (echivalentul a doua capsule pisate). Compozitia se amesteca pana la omogenizare, apoi masca se aplica pe fata sau maini. Dupa aproximativ 20 de minute, se indeparteaza prin clatire cu apa calduta. Doamnele care au incercat masca ieri dupa-amiaza, la intalnirea noastra, s-au convins de efectele ei: pielea este mai neteda, mai intinsa si mai luminoasa.


Va asteptam cu noi subiecte de discutie, la fel de interesante, si la urmatoarea intalnire Martea Sanatatii, care va avea loc peste doua saptamani, pe 23 octombrie, de la ora 16.00, tot la Drogheria cu produse naturale Sanatatea.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy