Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Lysi Lysi la Happy Baby Day


Lysi la Happy Baby Day

Email Imprimare

Este o bucurie si o datorie pentru noi sa ne gasim permanent intr-un dialog cat mai viu si mai direct cu potentialii nostri beneficiari. Este atat dorinta de a le cunoaste cat mai bine problemele si experientele proprii, cat si dorinta de a-i ajuta cu informatii si sfaturi utile in demersul fiecaruia de a dobandi o sanatate cat mai buna. Iar acest demers ne apare cu atat mai important cand este vorba despre copii. Tocmai din acest motiv am vrut sa fim prezenti si la evenimentul periodic, Happy Baby Day, organizat de revista Baby la Afi Palace Cotroceni Mega Fun si care se bucura de un real succes. Pentru a asigura o informare cat mai exacta si un maxim de sfaturi competente, am apelat la doamna doctor in stiinte medicale Liana Tauberg, pediatru la Spitalul Elias, pentru a vorbi despre beneficiile uleiului de peste.

Intalnirea de acum, din cadrul evenimentului Happy Baby Day de miercuri, 3 noiembrie, a vizat in primul rand o ampla informare si un dialog deosebit de interesant, cu un mare numar de parinti prezenti la eveniment. A fost prezentat si noul produs Children’s Cod Liver Oil, realizat special pentru copii, putand fi administrat si bebelusilor. Children’s Cod Liver Oil este un produs natural realizat dintr-un amestec optim de ulei din ficat de cod si ulei de ton, cu vitamine A, D, si E, vital pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa si viguroasa a copiilor. Trebuie stiut ca acizii grasi Omega 3 DHA reprezinta un constituent de baza al creierului si al retinei. Astfel, produsul nostru sprijina intr-un mod esential dezvoltarea creierului, a sistemului nervos central, dezvoltarea functiei cognitive, sporirea atentiei, a concentrarii, reducerea agitatiei, inclusiv evitarea tulburarilor de comportament. In plus, datorita continutului de vitamine A si D asigura o dezvoltare normala a ochilor, a oaselor si a dintilor, prevenind rahitismul si sporind imunitatea.
Prezentarea a reusit sa capteze atentia si interesul unui numar mare de parinti, intalnirea continuand cu nenumarate intrebari, astfel incat putem considera ca evenimentul a reusit sa aduca o reala contributie la constientizarea importantei vitale pe care aceste substante o au pentru formarea normala a copiilor.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy