Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Lysi Uleiul din ficat de cod pentru copii Lysi, recomandat de Dacic Cool


Uleiul din ficat de cod pentru copii Lysi, recomandat de Dacic Cool

Email Imprimare

Ne bucura alegerea facuta de echipa si de cititorii Dacic Cool prin care acestia recomanda uleiul din ficat de cod pentru copii Lysi, mai ales ca utilizarea uleiului de peste reprezinta o veche traditie prezenta atat in spatiul islandez, cat si in cel romanesc. Dar in primul rand ne bucura ca aceasta realizare de exceptie a echipei noastre de cercetatori de a obtine un produs perfect suportat de copii chiar din prima luna de viata a fost apreciata la adevarata ei valoare. Caci, in fond, nimic nu este mai important decat sanatatatea micutilor nostri, sanatate care se va regasi in calitatea vietii generatiilor viitoare. Acest produs absolut natural ca, de altfel, toate produsele noastre este realizat dintr-un amestec optim din ulei din ficat de cod si ulei de ton cu vitaminele A, D,si E. Ceea ce face ca aceasta realizare sa fie cu adevarat remarcabila rezida in faptul ca produsele existente pana in acest moment nu erau suportate de copii in primul sau chiar in primii doi ani de viata, adica tocmai in perioada in care ei aveau cea mai mare nevoie de aceste suplimente.

Nu este vorba doar de traditii. Cercetarile intreprinse in ultimii ani au venit sa demonstreze, atat la nivel clinic, cat si de laborator, importanta covarsitoare pe care o au acizii grasi Omega 3 DHA si vitamina D pentru dezvoltarea normala a copilului. Este vorba in primul rand de metabolismul calciului de care depinde formarea corecta a sistemului osos si prevenirea si combaterea rahitismului. Apoi este vorba de sistemul nervos. In aceasta privinta ne referim atat la dezvoltarea inteligentei, a memoriei si a puterii de concentrare, cat si la echilibrul emotional. Dar nu mai putin importanta este formarea retinei si dezvoltarea capacitatii vizuale. Daca vitamina D poate fi sintetizata si de propriul organism dar numai sub actiunea razelor de soare, de care micutii trebuie insa protejati, acizii grasi Omega 3 nu pot fi produsi de propriul organism trebuind sa fie obtinuti din alimentatie. Dar cercetarile amintite au venit sa demonstreze inca un lucru cel putin la fel de important precum rolul jucat de aceste suplimente pentru corecta dezvoltare fizica, mentala si psihosomatica. Este vorba de corecta dezvoltare a sistemului imunitar, adica de capacitatea proprie de aparare de microbi, de virusi si de fungi. Cu alte cuvinte, de a avea un copil sanatos, inteligent si puternic capabil sa se bucure cu adevarat de viata. Acestea sunt cateva dintre principalele motive din care suntem atat de mandri de acest produs si, in acelasi timp, atat de bucurosi ca am putut sa facem un adevarat dar noilor generatii de copii. Recomandarea Dacic Cool credem ca va contribui in mod semnificativ la constientizarea parintilor cu privire la rolul esential al acestor suplimente pentru corecta dezvoltare a copiilor. Suntem fericiti sa stim ca am putut contribui si noi intr-un mod semnificativ la sanatatea si la imbunatatirea calitatii vietii acestor minunati copii din Romania. Si suntem de asemenea bucurosi ca atat de repede dupa lansarea acestui produs in Romania comunitatea Dacic Cool a remarcat deja valoarea lui de exceptie si a hotarat sa-l recomande ca produs Dacic Cool. Suntem bucurosi ca impreuna sa putem face ca viitoarele generatii de copii sa poata creste mai sanatoase, mai fericite si mai puternice, atat fizic, cat si emotional si intelectual.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy