Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Lysi Concurs 21 aprilie - 5 mai 2011


Concurs 21 aprilie - 5 mai 2011

Email Imprimare

Daca iti propui sa-ti mentii sanatatea, sa ai grija de inima ta, de articulatiile tale, de sanatatea si frumusetea pielii tale si a parului tau, de exemplu, esti atent si la stilul de viata? Ai cu adevarat grija de alimentatia ta, faci miscare sau... mananci pe tastatura pizza comandata la telefon?
Apreciem raspunsurile sincere! Scrie-ne si despre planurile pe care ti le faci pentru a respecta aceste deziderate. Ce te ajuta sa respecti ceea ce ti-ai propus?

Trimite-ne textele si fotografiile tale pe adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Poti castiga unul dintre cele cinci premii constand intr-o cutie de capsule cu ulei din ficat de cod Lysi.


In Romania, produsele Lysi sunt importate de Saga Sanatate.


www.sagasanatate.ro

www.lysi.eu

Castigatori:

Oana Alexandra Stanciu
Adi D.
Cristina D.
Nina Niculina
Elena D.


Mai multe despre regulile DACIC COOL pentru materialele participante la concurs si despre intrarea in posesia premiilor veti gasiti la capitolul Termeni si Conditii sau puteti afla contactandu-ne la adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numerele de telefon: 021.225.05.07, 0787.88.46.05.
Precizam ca revendicarea premiilor trebuie sa fie facuta in maximum o luna de la data finalizarii concursului.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy