Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Lysi O tara cu oameni minunati


O tara cu oameni minunati

Email Imprimare

E greu sa iubesti ceea ce nu cunosti. Am avut norocul ca parintii sa ma poarte toata copilaria prin nenumarate locuri batand tara in lung si-n lat. Am putut astfel sa cunosc nu numai peisajele minunate, dar si oamenii care formeaza adevarata Romanie. Oameni minunati, cu o profunda si autentica credinta, si nu una doar afisata. Oameni cu frica lui Dumnezeu, cu viata lor simpla si atat de frumoasa, invaluita in traditie. Sunt acele valori de exceptie care dau, in egala masura, sens muncii la camp sau intelegerii pe care o cauta adevaratii carturari. Nu actuala golanie care tinde sa se instapaneasca nu numai peste orase, dar de multe ori si peste multe sate.

Am cunoscut acei oameni minunati care isi cinsteau inca batranii, obiceiurile si datinile. Cand ai avut sansa sa cunosti adevarata Romanie, sufletul atat de frumos al acestor oameni, nu ai cum sa vrei vreodata sa pleci pe alte meleaguri pentru ca nicaieri nu mai gasesti o tara binecuvantata ca a noastra. Trebuie insa sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a o apara de aceste cohorte de hoti si de golani care si-au pierdut deopotriva dreapta credinta si respectul fata de tara si de stramosi. Si nu ma refer doar la bisnitarii care umplu pietele si maidanele sau te agreseaza cu manele din masinile lor de fite.
Ma refer inclusiv la multi asa-zisi politicieni sau intelectuali care si-ar vinde-o si pe mama pentru un favor din partea unui preopinent al zilei de aici sau de aiurea. Ma bucur ca Dacic Cool incearca sa contribuie la pastrarea datinilor si a respectului fata de traditii. Fara ele suntem pierduti. Si apreciez Islanda care stie sa-si pastreze demnitatea si sa-si apere valorile, chiar daca sunt doar o mana de oameni in mijlocul oceanului. Adevaratii nostri prieteni nu pot fi decat aceia care isi pastreaza credinta si traditiile. Este un motiv in plus care, alaturi de experienta, care m-a convins de calitatea produselor Lysi, ma face sa ma bucur de faptul ca Dacic Cool promoveaza acest brand de calitate. Si nu pot sa nu apreciez cu atat mai mult faptul ca blogul Lysi incearca la randul lui sa promoveze valoarea traditiilor. Felicitari, Dacic Cool! Felicitari, Lysi! (Loredana)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy