Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Lysi Acizii grasi Omega 3 ne ajuta sa avem unghii frumoase si sanatoase


Acizii grasi Omega 3 ne ajuta sa avem unghii frumoase si sanatoase

Email Imprimare

In sezonul estival trebuie sa acordam o mai mare grija talpilor si unghiilor de la picioare, care sunt expuse la factorii externi (praf, poluanti, cauciucul slapilor de plaja) si transpira mai mult. Iar pentru a intregi o tinuta vestimentara de vara in mod cat mai armonios, avem nevoie de unghii bine ingrijite si de calcaie perfecte, deoarece ne incaltam in sandale! A avea talpi si calcaie sanatoase si frumoase presupune, pe langa anumite ingrijiri locale, o hidratare corecta a pielii picioarelor, care va face ca pielea noastra sa fie mai supla si mai frumoasa. Iar pentru unghii sanatoase si frumoase trebuie sa evitam anumite carente alimentare. Calciul este foarte important, desigur, pentru unghii, iar un aport optim de calciu poate fi asigurat prin suplimentele cu calciu. Unul dintre cele mai eficiente astfel de suplimente contine calciu, acizi grasi Omega 3 si vitamina D (care ajuta la fixarea calciului) si este produs de compania Lysi. Cercetarile de specialitate au demonstrat ca acizii grasi Omega 3 asigura un nivel stabil de calciu in sange, fapt care previne pierderea de masa osoasa si care asigura concentratia necesara de calciu pentru a avea unghii sanatoase.

Despre toate aceste lucruri, despre importanta acizilor grasi Omega 3 si despre produsele Lysi (pe baza de ulei de peste) care contin acesti acizi a vorbit doamna Daniela Draghicescu, inginer chimie organica si reprezentant al companiei Lysi, in emisiunea Ce se intampla, doctore? difuzata pe canalul Pro TV.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy