Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Iwostin Gel hipoalergenic Iwostin Sensitia, pentru ingrijirea tenului sensibil


Gel hipoalergenic Iwostin Sensitia, pentru ingrijirea tenului sensibil

Email Imprimare

Pielea sensibila necesita o atentie speciala. In acest caz, produsele cosmetice traditionale de curatare risca sa afecteze fiziologia pielii. Este scazuta in acest fel rezistenta pielii, capacitatea ei de aparare si de functionare normala. Unul dintre factorii cei mai frecventi prin care aceste produse agreseaza pielea o reprezinta pH-ul alcalin, care dezechilibreaza starea naturala usor acida a pielii. Dar pielea are nevoie in acelasi timp de o curatare profunda si temeinica, pentru o indepartare eficienta a impuritatilor, a celulelor moarte, a machiajului etc. Astfel, spalarea si curatarea pielii, in special a celei sensibile, necesita o atentie speciala. O spalare superficiala lasa pielea imbacsita, in timp ce una prea agresiva risca sa o lezeze. In ambele cazuri, pielea este expusa riscului de imbolnavire. Tocmai din acest motiv, a fost creat gelul de spalare Iwostin Sensitia, al carui continut de apa termala Iwonicz Zdroj reprezinta un real atu, datorita proprietatilor ei cu totul remarcabile.

Noul produs Iwostin Sensitia se bucura de un pH scazut, ideal pentru piele, nu afecteaza structura barierei hidrolipidice a pielii si, in plus, contine ingrediente active care ajuta la regenerarea si hidratarea pielii, asigurand insa, in acelasi timp, si o curatare profunda si temeinica. Nu contine sapun, mentine pH-ul natural al pielii si, datorita actiunii delicate si capacitatii de hidratare, lasa pielea neteda si moale si permite o utilizare frecventa.
Incepand din aceasta toamna, gelul hipoalergenic pentru spalare Iwostin Sensitia este disponibil si intr-o varianta noua, cu un ambalaj mai prietenos si un volum mai generos, de 300 ml, la un pret recomandat de 37 de lei. Produsul se gaseste exclusiv in farmacii.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy