Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Iwostin Buze pentru un zambet perfect


Buze pentru un zambet perfect

Email Imprimare

Buzele sunt sarace in glande sebacee, iar schimbarile de temperatura tind sa le agreseze. Ne confruntam adesea cu neplacuta senzatie a buzelor crapate, fie din cauza gerului, fie din cauza arsitei verii si a expunerii la soare. Tocmai de aceea, asa cum avem grija de ten si de corp, asa ar trebui sa acordam atentia necesara si buzelor, rasfatandu-le cu produse de calitate.
Stratul de piele de la suprafata buzelor este foarte subtire si nu are nici o glanda care sa le mentina netede. Se spune ca metoda cea mai buna si mai simpla pentru a mentine buzele in forma maxima pe parcursul zilei este sa aplicam pe ele putina miere, dimineata.
A se linge pe buze, a-si musca buzele
... sunt doar doua dintre expresiile figurate, extrem de sugestive, din vocabularul limbii romane. Insa performarea in sine a celor doua actiuni este de evitat daca ne dorim sa avem buze sanatoase si frumoase! Cum pielea buzelor este foarte delicata, se va reface cu greu dupa un astfel de atac. Rujurile care persista foarte mult, rujurile cu sclipici si cele de culoare inchisa pot spori farmecul si puterea de seductie, insa efectele negative se rasfrang tot asupra buzelor, care risca sa devina uscate.
Nu este nevoie sa ajungem la senzatia dureroasa a buzelor crapate ca sa hidratam si sa ne protejam corespunzator buzele de factorii agresivi externi. Este bine sa aplicam zilnic un balsam hranitor si hidratant, pe baza de ingrediente naturale, precum mierea, untul de karite sau Aloe vera.

In cazul in care buzele ne sunt crapate, se recomanda folosirea unui exfoliant special, bogat in vitamine si oligoelemente. Un strop de crema hidratanta va hrani pielea astfel curatata, acoperind buzele cu o pelicula lipidica protectoare. Odata cu inaintarea in varsta, in zona din jurul gurii apar riduri, mai fine sau mai profunde, de aceea numeroase produse de frumusete destinate ingrijirii buzelor au fost concepute ca produse de tip antirid.
Compania noastra a inclus in gama Iwostin Sensitia un balsam pentru buze, cu SPF 30, care netezeste, hidrateaza si lipidizeaza pielea crapata a buzelor, reducand iritatiile si lasand pe buze o pelicula matasoasa, non-grasa. Printre ingredientele active din formula balsamului de buze Iwostin Sensitia se numara uleiul de macadamia, bogat in acizi grasi nesaturati, uleiul de canola, cu actiune antiinflamatoare, si trigliceridele de acid caprilic si acid capric, care intaresc bariera lipidica a pielii. In plus, filtrul UVB-SPF 30 si UVA 12 protejeaza eficient pielea sensibila a buzelor de actiunea razelor ultraviolete.
Asadar, nu uitati: pentru un zambet perfect, ingrijirea corespunzatoare a buzelor este indispensabila!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy