Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Iwostin Trainingul Iwostin si Emolium


Trainingul Iwostin si Emolium

Email Imprimare

Ieri, 21 martie, Casa Oamenilor de Stiinta din Bucuresti a gazduit trainingul trimestrial Iwostin si Emolium, adresat personalului farmacist din capitala. Cu aceasta ocazie, s-a vorbit despre cele mai frecvente afectiuni ale tenului si au fost prezentate gamele Iwostin Capillin, Iwostin Lipidia si Emolium, care raspund catorva dintre aceste probleme, precum cuperoza, rozaceea sau dermatita atopica.

Stresul, alimentatia, poluarea sunt doar cativa dintre factorii care ne agreseaza zilnic pielea si care ne predispun tenul la diverse afectiuni. Pentru ca pacientii sa inteleaga mai bine cu ce problema se confrunta pielea lor, Iwostin si Emolium organizeaza, periodic, traininguri ce vizeaza instruirea personalului farmacist cu privire la afectiunile dermatologice si la produsele care pot raspunde cel mai bine acestor probleme, dermocosmeticele. Prin formula speciala (hipoalergenica, noncomedogena si testata dermatologic) si continutul lor important de substante active esentiale, dermocosmeticele sunt produse de ingrijire extrem de eficiente, care au capacitatea de a preveni si de a trata afectiunile pielii.
De aceasta data, prezentarea facuta de specialistul Iwostin in dermocosmetice s-a concentrat pe gamele Capillin, Lipidia si Emolium, destinate, fiecare, ingrijirii cate unui tip de piele. Capillin este gandita ca o gama de ingrijire a pielii cuperozice, cu vase capilare dilatate. Avand actiune antiinflamatorie, produsele din aceasta gama reduc roseata, protejand pielea de actiunea iritanta a factorilor externi. Pielea uscata, lipsita de elasticitatea naturala, poate fi hranita si hidratata cu ajutorul dermocosmeticelor din gama Lipidia, care refac si tonifica stratul cornos al epidermei. Gama Emolium a fost conceputa special pentru pielea uscata, iritata si atopica, produsele fiind gandite si ca sa raspunda cerintelor specifice ale pielii nou-nascutilor (dermatita atopica).

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy