Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Iwostin Ingrijire speciala pentru pielea copiilor


Ingrijire speciala pentru pielea copiilor

Email Imprimare

Pielea copiilor, in special a bebelusilor, difera de pielea adultilor: este mai subtire, sinteza de lipide in piele este mai redusa, iar filmul hidrolipidic de la suprafata ei este deficitar. De aceea, fie ca ne referim la rutina zilnica de ingrijire a pielii micutului, fie ca vorbim de ingrijirea speciala in cazul unor afectiuni cutanate precum dermatita atopica, este indicata utilizarea produselor emoliente pentru igiena si ingrijirea pielii bebelusilor si a copiilor.
Recomandata pentru spalarea pielii delicate a bebelusilor si a copiilor, Emulsia pentru baie Emolium are o formula bogata, fara coloranti sau parfum, foarte bine tolerata de piele. Curata eficient pielea, in timp ce reconstruieste stratul hidrolipidic al pielii, ii asigura elementele nutritive si lipidele, eliminand senzatia de uscaciune si mancarime. In acelasi timp, Emulsia pentru baie Emolium ajuta la retinerea apei in profunzimea pielii si protejeaza impotriva actiunii factorilor externi.

Formula hipoalergenica a Emulsiei pentru baie a fost elaborata in colaborare cu medicii dermatologi si poate fi utilizata pentru ingrijirea pielii bebelusilor si a copiilor. Emolium recomanda ca, dupa imbaiere, sa se aplice emoliente special destinate acestei etape de ingrijire, in strat subtire, pe pielea curata, pentru hidratare, regenerare si pastrarea confortului pielii.
Incepand cu luna noiembrie 2011, Emulsia pentru baie Emolium va fi disponibila exclusiv in farmacii si intr-un volum mai generos, de 400 ml, la pretul recomandat de 50 lei.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy