Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Sudocrem Sarcina, un moment special in viata mea


Sarcina, un moment special in viata mea

Email Imprimare

Sarcina este cea mai frumoasa perioada din viata unei femei! Toate greutatile (si la propriu, si la figurat) se risipesc la gandul ca vei aduce pe lume o mogaldeata plina de viata, care va fi centrul universului tau! Nu am avut o sarcina foarte grea, exceptand greturile si lipsa poftei de mancare din primele luni si faptul ca a trebuit, din cauza unor probleme medicale, sa imi petrec mult timp in pat si sa evit efortul fizic.
Multe momente au fost speciale si nu am sa le uit vreodata, iar femeile care sunt mame ma inteleg! Primul astfel de moment a fost acela in care am avut certitudinea ca sunt insarcinata, apoi prima ecografie, cand am vazut o inimioara ce batea cu putere... nu pot exprima in cuvinte (cred ca nu s-au inventat asemenea cuvinte) ce am simtit cand am perceput pentru prima data miscarile lui bebe, precum miscarile pline de candoare ale aripilor unui fluturas.
Cand am facut ecografia 3D, am ramas muta de uimire, emotie si dragoste fara limite, cand i-am vazut chipul angelic, nasucul atat de carn si gurita delicata!
Acum, puiul de om despre care v-am povestit este ditamai feciorul, are 5 ani si jumatate, dar pentru mine a ramas aceeasi mogaldeata ce facea tumbe si giumbuslucuri in cuibul din burtica mea, si el va fi mereu menirea mea pe aceasta lume (Roxana Dumitrascuta)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy