Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Sudocrem Momente deosebite din timpul sarcinii


Momente deosebite din timpul sarcinii

Email Imprimare

Cel mai fericit moment: rezultatul testului de sarcina a fost pozitiv si cel mai mare miracol al vietii se produce in corpul meu: o noua fiinta vine pe lume, a carei mostenire genetica provine jumatate de la mine si jumatate de la viitorul tatic. O fiinta unica, diferita de toate celelalte: copilul nostru: prima ecografie – prima ocazie de a-mi vedea copilul, momente de bucurie si de emotii care au ocupat un loc foarte important in sufletul meu pe tot parcursul sarcinii.
Nu am avut greturi, nu am avut probleme de nici un fel pana in momentul cand am ajuns la 34 de saptamani, cand au inceput arsurile. Acum am ajuns la saptamana 36, burtica este foarte proeminenta, iar spatele este din ce in ce mai arcuit. Greutatea copilului devine tot mai greu de suportat de spate si picioare. Sanii se umfla si se pregatesc pentru alaptare, nevoia de a urina devine mai frecventa, somnul este foarte dificil, caci nu reusesc sa gasesc o pozitie confortabila.
Gesturile si miscarile devin tot mai greoaie, scarile imi sunt ca niste dusmani, ridicatul din pat este o adevarata gimnastica, statul jos este incomod... Pe scurt, de-abia astept sa vina copilul. Ideea ca nasterea se poate produce in orice moment imi provoaca teama, dar imi da si energie ca sa ma pregatesc pentru acest moment. Marturiile prietenelor care au trecut prin aceasta experienta ma intereseaza din ce in ce mai mult. (Carmen Muj)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy