Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Sudocrem Sarcina cu peripetii


Sarcina cu peripetii

Email Imprimare

Am avut o sarcina plina de peripetii. Multi doctori mi-au recomandat sa avortez pentru ca facusem radiografie la mana cat eram insarcinata in 4 saptamani (nu stiam). Am hotarat sa pastrez sarcina consultandu-ma cu un medic bun, care a zis ca nu se va intampla nimic, dar am intrebat si un preot, care m-a incurajat sa pastrez sarcina. Recunosc ca am avut emotii.

Am avut greturi multe, stari depresive, iar cel mai greu moment a fost cand m-am dus la spital, la un medic ginecolog de garda, in saptamana a 15-a (inca nu-mi alesesem medicul cu care sa nasc) si mi-a spus ca trebuie sa fac cerclaj. Am simtit ca mi se taie picioarele. Am hotarat ca trebuie sa mai cer o parere.
Asa ca am plecat din spital pe raspunderea mea. M-am dus si la alt spital, unde am intalnit din fericire un medic rezident foarte de treaba, care m-a consultat si mi-a zis ca nu trebuie nici un cerclaj, doar ca am colul cam scurt si mi-a recomandat sa nu car greutati si sa nu stau prea mult in picioare si din cand in cand sa iau No-spa. Si a ramas sa vin mai des la control la el si sa nasc cu el.
Cel mai fericit moment din viata mea a fost cand am nascut-o pe fetita mea, care este sanatoasa, multumesc lui Dumnezeu. Cel mai dificil moment a fost cand mi-a facut febra foarte mare si nu reuseam sa i-o scad, asa ca m-am dus la urgenta. A doua a zi nu mai avea nimic. Fetita mea, Elena, are acum un an si e cel mai minunat copil. (Daniela Stan)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy