Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Sudocrem Peripetii din timpul sarcinii.... cu happy-end


Peripetii din timpul sarcinii.... cu happy-end

Email Imprimare

Am sa va povestesc o intamplare tare amuzanta din timpul sarcinii. Eram insarcinata in 7 luni si parintii mei ne-au invita la restaurant! Toate bune si frumoase... Am mers intr-un restaurant in care manancam de ani de zile si nu am avut niciodata probleme.
Vine ospatarul. Dumneavoastra ce doriti, doamna? Ciorba de burta si pastrama de oaie (desi era ora 21, la asta am poftit eu atunci!). Vine mancarea, mancam si mai aveam putin si plesneam. Am mancat pe nerasuflate. Nu trec nici 10 minute si mi se face rau. Sotul aduce repede masina si la spital cu noi. Simteam ca imi bubuie burta cu totul si aveam niste crampe, de nu mai puteam sa respir.

Ajungem la urgenta, binenteles ca m-au luat imediat in primire (eram cat un munte de om) si doctorul de la camera de garda ma intreaba care e problema, mi s-a rupt apa? Eu ii raspund: Nuuuuu, ca mai am pana sa nasc, dar ma doare rau stomacul. El ma intreaba: Ce ati mancat ultima data si cand? Eu ii zic, plecand capul in pamant: Pastrama de oaie si ciorba de burta, acum 20 de minute.
M-a lasat acolo si a iesit pe hol, la sot si la parintii mei, strigand: Voi sunteti oameni cu capul pe umeri? Cum ati lasat o gravida sa manance asa ceva la ora asta? Sotul ii raspunde: Pai, daca asta a poftit... Doctorul: Pai, si daca poftea pastrama de urs la 12 noaptea, o lasati sa manance jumatate de urs???
Eu auzeam din cabinet si nu stiam de ce ma mai doare burta, de la crampe sau de la ras.
A venit doctorul si mi-a dat niste pastile si mi-a zis ca pe mine ma intelege, ca asa sunt gravidele, dar totusi am sarit calul rau de tot. Am voie sa mananc ce poftesc, dar cate putin, nu cate o portie si nici la acea ora.
Eu eram cea mai fericita ca nu m-a mai certat. Ies pe hol si ne indreptam cu totii catre casa, mama era inmarmurita de tot ce am patit, pe cand eu am ras tot drumul de patania mea...
De atunci si pana cand am nascut nu m-a mai lasat sotul sa mananc mai mult de 3 linguri de ciorba de burta si o bucatica de pastrama. Dar in ce mod? Ciorba - azi si pastrama - peste o saptamana... (Mayra)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy