Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :


Greutati si bucurii

Email Imprimare

Am doi baieti si o fetita si va spun ca amandoi baieteii s-au imbolnavit in primele luni de viata. Cel mare a racit cand avea o luna, si am mers cu el la urgenta, la spitalul de copii, unde a fost internat. I-au luat analizele, Doamne imi amintesc ca dupa ce a fost intepat prin picioruse si la manute i-a pus cateter in cap ca nu avea vene si eu plangeam si intrebam asistenta "dumneavoastra nu aveti copii, cum puteti sa-l chinuiti in halul asta?". I-a dat ampicilina injectabil si a facut reactii adverse, i-au aparut pe tot corpul bubite si, crezand ca are rubeola, ii faceau in continuare, pana cand am fost trimisa la spitalul de contagiosi, acolo i-au schimbat tratamentul cu gentamicina si penicilina, a facut timp de 7 zile.
Intr-adevar, David este un copil bolnavicios, a avut nenumarate raceli si a luat mult antibiotic de mic; la 8 luni a facut otita si pneumonie si iar a fost internat, si iar injectabil cu gentamicina, si-mi facea febra sub antibiotic si nimeni nu stia de ce. Asa ca am mers cu el la Iasi si acolo i-au descoperit un streptococ pneumococic, i-am facut un vaccin prevenar 23 .Acum are 4 ani si  jumatate, este la fel de sensibil, dar ne bucuram ca nu sunt probleme grave.
Paul are 2 ani, in prima luna ne-am confruntat cu o raceala si o diaree severa, pana am descoperit ca are un reflux gastrointestinal (pe la 3 luni), fiind sensibil la lactoza. A luat foarte mult timp probiotic si prafuri pentru hidratare si tratament pentru reflux. Acum poate mananca de toate, mai putin lapte de vaca .Anastasia are 2 luni si a facut o raceala usoara, am tratat-o cu panadol si ambroxol, ea este o fetita sanatoasa si speram cu nu vom avea probleme cu ea. (Oana Cristi)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy