Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Sudocrem Sunt o mamica fericita


Sunt o mamica fericita

Email Imprimare

De aproape un an de zile sunt mamica... cat de fericita pot fi! De ani de zile imi doream lucrul acesta, dar probleme medicale ma impiedicau sa ajung sa strang la piept un pui de om, un pui numai al meu. Au trecut multi ani, am trecut prin momente grele pentru a ramane insarcinata, am plecat din tara in speranta unei vieti mai bune si mai linistite si... surpriza, am aflat ca vom avea un copil!

Nu pot sa-mi exprim bucuria pe care am avut-o in momentul in care pe testul de sarcina au aparut doua liniute. De atunci, timp de 9 luni de zile am fost o viitoare mamica vesela si fericita, sarcina decurgand perfect.  Din cauza incercarilor mele de a avea un copil si a tratamentelor a trebuit sa fac cezariana. Despre conditiile din spital ce sa spun, nota 10, asistentele, nota 10, totul a fost la inaltime.
Zilele urmatoare au fost ceva mai dificile pentru ca a trebuit sa invat sa alaptez (am tinut mortis sa ii dau copilului lapte de la san), dar si aici am primit ajutor si consiliere. Dupa sapte zile am plecat acasa, am primit in continuare ajutor de la spital pana in momentul in care au considerat ei ca alaptez corect.
Au trecut zilele si eu m-am recuperat nesperat de repede, iar printesa mea creste si pana acum e sanatoasa, a inceput deja sa castige in greutate si in inaltime si e frumoasa ca un ingeras.
Cand ma gindesc cat de seci au fost anii in care nu am strans in brate puiul acesta de om! Dar, asa cum se spune, mai bine mai tarziu decat niciodata. Maternitatea e cel mai frumos lucru, indiferent de varsta. Trebuie sa iti doresti lucrul acesta din tot sufletul si sa ai curaj. (Adriana)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy